Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mondják sokan azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan azt a melegekre ezt a jelzőt?

Figyelt kérdés

Én aszexuális nő vagyok, és teljesen elfogadom azt, ha valaki homoszexuális. Munkahelyen viszont gyakran hallom azt, hogy megy a "bu_ik így, bu_ik úgy", és amikor egyszer a mellettem ülő kolléga azt mondta, hogy látott két bu_i nőt a TV-ben, akkor mondtam neki, hogy nekem is van egy ilyen ismerősöm, és szerintem kéne róluk így beszélni. Akkor ő azt mondta, hogy de hát neki nincs baja a melegekkel, de hát más dolgoknak is van ronda szinonimája, mint például k_rafi, vagy k_rva.

Hát én nem tudom, hogyan gondolkodik, és hogyan gondolkodnak azok, akik "bu_iznak", de én nem mondanám a melegekre azt, hogy bu_i, mert szerintem sértő. Valójában sok ember miért mondja a melegekre azt, hogy bu_i?

2017. jún. 1. 16:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat: szerintem NEM kéne róluk így beszélni.
2017. jún. 1. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Ezt nem tudom neked megválaszolni, de mi egymást sokkal durvábban b*zizuk, és nem sértés mert ha egyszer azok vagyunk, azok vagyunk.
2017. jún. 1. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
Nem a szó sértő, hanem ha valaki lealacsonyító stílusban szólítja így a homoszexualisokat!!
2017. jún. 1. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
5%
Melegek közt ez a jelző tudtommal nem számít sértésnek, ha pedig azt szívügyednek tekinted, hogy heteroszexuális emberek egy része pejoratív jelzővel illet számukra ismeretlen homoszexuális embereket, jobb, ha nem is tudod meg a mélyszegénységi rátát az országban, vagy hogy a nők női mivoltuk miatt mennyire vannak diszkriminálva a muszlim többségű országokban, mert a végén még nagyon szomorú lennél.
2017. jún. 1. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
13%
Bár nagy divat lett manapság a médiában az álszent szemforgató, álságos eufemizmus (v.ö. píszí megfogalmazás), az emberek a hétköznapi beszédben nem foglalkoznak ilyen szépelgéssel és általában továbbra is nevén nevezik a dolgokat. Így van ez rendjén.
2017. jún. 1. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
16%

Nálam a b*zi a felvonuló, a meleg a nemi identitásával NEM KÉRKEDŐ ember.

Amelyik lop az a cigány, amelyik dolgozik az roma. Ilyen egyszerű.

2017. jún. 1. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Azért, mert homofóbok és előítéletesek.
2017. jún. 3. 04:02
 8/8 anonim ***** válasza:
94%

Akik így beszélnek, azok homofóbok, látens melegek. tudat alatt vagy tudatosan van egy részük, amelyik nagyon is meleg, és így nyomják el azt.

Ha nincs velük semmi gondjuk, akkor nem becsmérelnék, de valójában magukkal van gondjuk. Vigyázz, ha erre rámutatsz, nagyon ingerültek lesznek. :D

2020. ápr. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!