Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a melegekre sokkal kevésbé jellemző a
hűség?
Azert mert ez nincs igy. Havalaki nem huseges valodzinuleg h ha hetero lenne akkor se lenne huseges.
Az igazi kerdes: Miert van az hogy az emberekre kevesbe jellemzo a huseg?
2017. febr. 3. 22:47
2/11 A kérdező kommentje:
Nem igaz. Vannak statisztikák. És tapasztalatom is van evvel kapcsolatban. A meleg srácok no meg a bi srácok csak szexelni akarnak, mindegy nekik, hogy nem ismerik a srácot, ha bejön külsőre, megtörténik a szex. Sok melegnek évente több, mint 50 partnerük van. Sőt szexeltem olyanokkal párszor, akik kapcsolaton belül voltak, rengeteg ilyen van és náluk megengedett a megcsalás. Én melegként mondom, hogy a melegekre jellemzőbb a megcsalás és a kicsapongó életmód, sokkal inkább jellemző, mint a heterokra. Persze vannak normális srácok nem általánosságban beszélek, csak a melegek nagy részéről.
Ne általánosíts ennyire, ezt már fáj olvasni. A meleg és bi srácok között is vannak akik szerelmet és komoly kapcsolatot keresnek, és a heterok között is akik csak szexet keresnek vagy megcsalják a párjukat.
2017. febr. 4. 09:11
Az en tapasztalataim azt mutatjak, hogy a meleg sracok sokkal gyakrabban valtogatjak partnereiket, de ez nem feltetlenul a huseggel van osszefuggesben, hanem azzal, hogy egyszeruen sokkal kevesebb melegnek van baratja (en sem tudok magamnak talalni, persze ettol meg nem dugok minden nap) illetve az is fontos szerepet jatszik, hogy ferfiak vagyunk es a ferfiak szexualitasa sokkal gyakoribb szexre kesztet, mint a noke.
2017. febr. 4. 09:38
"Vannak statisztikák"
hol? mennyire reálisak ezek?
Ismered a viccet?
"a rákosok ötven százaléka meghal a statisztika szerint.
a milliomosok száz százaléka meghal a statisztika szerint.
Következtetés: Rákosnak jobb lenni mint milliomosnak"
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a statisztika lényegtelen, mert úgysem kérdeztek meg minden meleget...
2017. febr. 4. 09:45
6/11 A kérdező kommentje:
# 5 Most nem fogok linkelgetni, de elég könnyen utána lehet nézni és ezt nem heterok mondják, hanem sok meleg srác nyilatkozta. Az, hogy férfiak vagyunk és nem nők ez mit bizonyít? Én úgy gondolom, hogy a melegek még így is sokkal gyakrabban váltogatnak partnereket, mint a hetero férfiak. Ez szerintem bizarr. Valaki azt sem tudja hány pasival volt, 200 felett, jó, hogy nem tudja..:D
7/11 A kérdező kommentje:
A gyakori szex az oké, de miért kell mindig mással? (persze ezt nem általánosságba mondom)
Nem félnek a melegek a betegségektől? Mondjuk aki már eljutott 50-ig? Volt, hogy egy meleg pár körberöhögött, hogy náluk ez természetes, hogy kapcsin belül másokkal is szexelnek. Ezt én semmiképp nem nevezném kapcsolatnak..
igen, van ilyen statisztika is, hogy egy meleg kapcsolat nem tart addig, mint a hetero és többszöröse a félrelépések aránya..
8/11 A kérdező kommentje:
Melegként olyan, mintha magam ellen beszélnék most, de szerintem ez igaz, mert a saját tapasztalatom is ez velük kapcsolatba..
Szóval mint olyan típus akit nem zavar a megcsalás, mert lefekszel olyannal aki kapcsoaltban van és szexet keresel, olyanokat találsz akik szexet keresnek és nem érdekli őket a hűség és ebből statisztikát vonsz le? Szóval ha én epret veszek a boltban akkor csak epret árulnak a boltban vagy mi?
2017. febr. 4. 19:44
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt vonom le, nem csak én mondom. Ha kapcsolat lenne a cél, akkor is csak olyanokat találtam, akik csak szexelni akartak. És miért baj, ha olyanokkal fekszek le, akik kapcsolatban vannak. Ezt ők szerették volna, nekem meg jobb volt ilyen pasikkal, mert egy olyan pasi, aki kapcsolatban van, nyilván kevesebb partnere van, még ha a párján kívül van is más..
Kapcsolódó kérdések: