Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik itt homo párkapcsolat? Szerintem egyáltalán nem jellemző a melegekre ez. Inkább minél több partnerrel szexelni és jöhet, mindig a következő! Tévednék?
Mondjuk aki az igaz szerelmet, meg hosszú távú kapcsolatot keres, az nem öklözőszexelni megy fétis klubbokba. :D
Komolyra fordítva a szót, ha heteró lennél, ugyanezt tapasztalnád a bárokban. Zárkózottabb a világ, mindenki jobban elvan a maga kis világában, aki kitör onnan, az nem feltétlen az "igazit" keresi.
Persze megint más, ha valaki egy egyéjszakásnak induló kapcsolat során találja meg élete párját, de ez azért nem mindennapos.
rengetegeg szexeltem ilyen helyeken..meg mentem el srácokkal. de most két éves párkapcsolatban vagyok
22, passziv
Kérdező, megmondtad a frankót! Homo párkapcsolatnak még csak fogalom szinten sem kéne léteznie! Továbbá, nem, nem voltam fiúval, sőt, még csak nem is szexeltem fiúval, sem az általad említett helyeken, sem máshol. Csak azért találom ki, hogy 4 éve élek boldog monogám párkapcsolatban élek a barátommal (vagy ha úgy tetszik, a jegyesemmel), hogy a magadfajtákat szívassam és megerősítsem bennük azt, hogy a melegek közötti párkapcsolat valójában smafu!
Bocs, de tudod hülye kérdésre, hülye válasz...
Létezik, de nem bárban kell keresgélni.
17-20 éves koromban csupa vén fax akart 'kitartani" akár itthon akár külföldön. (Nem volt az olyan rég)
5 éve vagyok kapcsolatban a véletlen hozta így, de erre vágytam, nem arra, hogy hatan végigmenjenek rajtam az Alterban.
Ha megismerkedsz valakivel a belső hang úgyis megmondja, a megérzéseidre kell hallgatnod a másikkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!