Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus melegek, mennyire jellemző rátok az, hogy egy helyes srácba beleképzeltek egy személyiséget, majd rosszul esik, amikor megtudátok, hogy ő teljesen más személy?
Pl egy fiú, akivel egy ideje szemezgettem, megtetszett és amiért tudtam, hogy félénkebb típus, ezért már magamnak be is meséltem, hogy ő biztosan egy érzelmes, introváltabb személy stb...szóval hogy lélektársak vagyunk.
Ma meg hallottam beszélgetni és minden második szava a sör, ivászat meg a ps3 volt és nem is tűnt olyan kifinomultnak se, mint ahogyan én reméltem. Persze ez még nem elég ahhoz, hogy leírjam vagy valami, de ezzel így megtorpantam....De ez csak egy példa volt. Rosszabb tapasztalatom is volt már, de azt nem írom le.
Nektek van valamilyen tippetek, hogy miként tudom kikapcsolni magamban ezt? Nem akarok senkinek se kitalálni egy személyiséget...
20/f
egy fiatal srác aki szereti a sört és a ps3-at? mekkora csalódás lehetett...szomorú világban élünk.
nem csodálom, hogy sokszor csalódsz ha pár elkapott mondat alapján leírsz valakit, csak mert másnak képzelted. igazából ugyanúgy nem ismered.. majd lesz olyan srác akit megismersz és úgy fogod szeretni amilyen és nem lesz szükség arra, hogy beleképzelj egy személyiséget
Ezért nem kell képzelegni.Előbb ismerd meg és amiatt tetccen vagy ne teccen.
Mert ennyi erővel ki tudja hány " lélektársat" engedtél el mert azt hitted nem illik hozzád, bunkó, se**fej...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!