Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flegmaság jellemző lehet olyan srácra, aki nem fogadja el /teljesen/ magát?
Szóval hajába nyúl, keresi a szemkontaktust, de félénk, viszont, amikor ismerkednék vele teljesen normálisan, semmi flört, csak mint egy hetero srác, akkor passzív agresszív, gyökér lesz és olyan furcsa. Mintha csak kifejezetten engem nem bírna. Ezt hogyan kezeljem? Jó, a kevés önbizalmat megértem, mert vidék és homofóbia...
Ilyen gyerekes dolgokra nincs kedvem, időm, keresek olyat, aki tudja, mit akar, de akkor meg hogyan rázzam le?
Gahh...a legzavaróbb, h most ezzel felidegesített tök fölöslegesen(mert amúgy bejön).
Hasonló szitu, valaki?
Igen jelezheti azt hogy bizonytalan, nem fogadta el magát.
Próbálj meg facebookon haverkodni vele először.
#1: Engem is elárult egyszer egy srác...egyszer..szerencsére csak páran tudják. Együtt érzek és sajnálom.:(
Egyébként ennek a fiúnak nem mondtam el.
#2: Ez a vicces. Élőben mintha akarna valamit, ráírok fb-n és teljesen más ember. Élőben még nem beszéltünk.
Szerintetek köszönjek neki legközelebb, ha meglátom, aztán ki tudja? :/
Nagyon összezavart!
Tehát fb-n jól tudsz vele beszélni?
mert akkor kehet,hogy fél. Nem akarja hogy kiderüljön.
De szerintem nyugodtan köszönhetsz neki, aztán majd csak lesz valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!