Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A flegmaság jellemző lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flegmaság jellemző lehet olyan srácra, aki nem fogadja el /teljesen/ magát?

Figyelt kérdés

Szóval hajába nyúl, keresi a szemkontaktust, de félénk, viszont, amikor ismerkednék vele teljesen normálisan, semmi flört, csak mint egy hetero srác, akkor passzív agresszív, gyökér lesz és olyan furcsa. Mintha csak kifejezetten engem nem bírna. Ezt hogyan kezeljem? Jó, a kevés önbizalmat megértem, mert vidék és homofóbia...

Ilyen gyerekes dolgokra nincs kedvem, időm, keresek olyat, aki tudja, mit akar, de akkor meg hogyan rázzam le?

Gahh...a legzavaróbb, h most ezzel felidegesített tök fölöslegesen(mert amúgy bejön).

Hasonló szitu, valaki?

2016. szept. 12. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Én ugyanígy voltam, mint te. Hittem a jó szerencsében és kitárulkoztam, de csak annyit értem el vele, hogy nyilvánosan megalázott mindenki előtt, ami vitathatatlanul egy féreg dolog volt. Bár még most is észreveszem néha, hogy néz, de lehet csak azért mert szégyelli magát, én meg már nem beszélek vele. Fene se tudja...
2016. szept. 12. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen jelezheti azt hogy bizonytalan, nem fogadta el magát.

Próbálj meg facebookon haverkodni vele először.

2016. szept. 12. 19:22
 3/8 A kérdező kommentje:

#1: Engem is elárult egyszer egy srác...egyszer..szerencsére csak páran tudják. Együtt érzek és sajnálom.:(

Egyébként ennek a fiúnak nem mondtam el.

#2: Ez a vicces. Élőben mintha akarna valamit, ráírok fb-n és teljesen más ember. Élőben még nem beszéltünk.

Szerintetek köszönjek neki legközelebb, ha meglátom, aztán ki tudja? :/

Nagyon összezavart!

2016. szept. 12. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tehát fb-n jól tudsz vele beszélni?

mert akkor kehet,hogy fél. Nem akarja hogy kiderüljön.

De szerintem nyugodtan köszönhetsz neki, aztán majd csak lesz valami

2016. szept. 12. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, fb-n flegma:) Élőben tűnT kedvesnek...
2016. szept. 12. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát akkor nem tudom...
2016. szept. 12. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Facen az ember a saját hangsúlyában olvas mindent. Ez nagy baj:( Lehet nem is flegma, csak te veszed úgy.
2016. szept. 13. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha élőben beszélni akarsz vele, nem javaslom, hogy más is legyen a közeletekben. Amennyiben túlkompenzál, akkor teljesen hasznavehetetlen lesz egy társaság, illetve a barátai társaságában.
2016. szept. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!