Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez más egyetemek gólyalányaira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez más egyetemek gólyalányaira is ennyire jellemző?

Figyelt kérdés

ma lett vége a gólyatáborunknak és elég érdekes tapasztalataim voltak a résztvevő lányokkal kapcsolatban.

a csapatunkból 17-en voltak lányok és saját bevallásuk szerint 2-3 kivétellel minden lány csókolózott vagy szexelt már más lánnyal/lányokkal, többen szexeltek már nyilvános helyen, élveztek a szájukba és rendszeresen egyéjszakáznak. majdnem a felük még pénzért vagy valamilyen "juttatásért" is dobta már szét a lábait valakinek, 2 lánynak pedig már az első édeshármas is megvolt.

nem vagyok túl konzervatív, általában benne vagyok a mókában, de mellettük még én is prűdnek éreztem magam

(többségében 18-19 éves lányokról van szó egyébként)

L/20

2016. aug. 25. 15:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem és tapasztalatom szerint is ez a teljesen átlagos, normális.
2016. aug. 25. 15:39
 2/29 anonim ***** válasza:
17%
Atomot a világnak....
2016. aug. 25. 15:39
 3/29 anonim ***** válasza:
50%
1 komment: Normális???
2016. aug. 25. 15:40
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
A szájba élvezés természetes nem? A többi egy kicsit sok
2016. aug. 25. 15:44
 5/29 kovpet ***** válasza:
60%
Nagyon jó irány ez, csak így tovább. Így még 60 évesen is simán szerzek majd magamnak friss tyúkhúst egy kevés pénzmagért :)
2016. aug. 25. 15:49
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mit csodalkozol? A legtobb 18 eves lany erzelmileg, agyilag, szellemileg nem no fel egy Chivava-hoz. :/
2016. aug. 25. 15:50
 7/29 anonim ***** válasza:
47%

Jaj de naivak vagytok, csak az egyik-másik elkezdett kamuzni, hogy ő mekkora menő már, erre a többiek rákontráztak hogy le ne maradjanak. Biztos vagyok benne, hogy amiket meséltek, azt el kell osztani minimum hússzal..

Ha mind igaz lenne, inkább hallgatnának róla...

2016. aug. 25. 15:50
 8/29 anonim ***** válasza:
34%

Saller Úr:

Te sem ebben a világban élsz :-P

2016. aug. 25. 15:51
 9/29 anonim ***** válasza:
90%
8: ja, a 18 évüket idén betöltők jellemzően orgiákra járnak, meg leszbiznek, meg Qválkodnak, oké, akkor én kérek elnézést....
2016. aug. 25. 15:54
 10/29 A kérdező kommentje:

#7 tehát szerinted azért mondják büszkén, hogy csinálták, mert nem tették meg, viszont ha ugyan ezek a lányok mégis megtették volna, akkor nem lennének rá ennyire büszkék...

szerinted nem inkább az igazi r#bancok vállalják büszkén, hogy azok, mint a nem r#banc lányok?

hülyeségeket beszélsz :)

mellesleg "én még soha" játék közben derültek ki ezek, nem pedig mesélték

2016. aug. 25. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!