Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez más egyetemek gólyalányaira is ennyire jellemző?
ma lett vége a gólyatáborunknak és elég érdekes tapasztalataim voltak a résztvevő lányokkal kapcsolatban.
a csapatunkból 17-en voltak lányok és saját bevallásuk szerint 2-3 kivétellel minden lány csókolózott vagy szexelt már más lánnyal/lányokkal, többen szexeltek már nyilvános helyen, élveztek a szájukba és rendszeresen egyéjszakáznak. majdnem a felük még pénzért vagy valamilyen "juttatásért" is dobta már szét a lábait valakinek, 2 lánynak pedig már az első édeshármas is megvolt.
nem vagyok túl konzervatív, általában benne vagyok a mókában, de mellettük még én is prűdnek éreztem magam
(többségében 18-19 éves lányokról van szó egyébként)
L/20
Jaj de naivak vagytok, csak az egyik-másik elkezdett kamuzni, hogy ő mekkora menő már, erre a többiek rákontráztak hogy le ne maradjanak. Biztos vagyok benne, hogy amiket meséltek, azt el kell osztani minimum hússzal..
Ha mind igaz lenne, inkább hallgatnának róla...
Saller Úr:
Te sem ebben a világban élsz :-P
#7 tehát szerinted azért mondják büszkén, hogy csinálták, mert nem tették meg, viszont ha ugyan ezek a lányok mégis megtették volna, akkor nem lennének rá ennyire büszkék...
szerinted nem inkább az igazi r#bancok vállalják büszkén, hogy azok, mint a nem r#banc lányok?
hülyeségeket beszélsz :)
mellesleg "én még soha" játék közben derültek ki ezek, nem pedig mesélték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!