Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez más egyetemek gólyalányaira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez más egyetemek gólyalányaira is ennyire jellemző?

Figyelt kérdés

ma lett vége a gólyatáborunknak és elég érdekes tapasztalataim voltak a résztvevő lányokkal kapcsolatban.

a csapatunkból 17-en voltak lányok és saját bevallásuk szerint 2-3 kivétellel minden lány csókolózott vagy szexelt már más lánnyal/lányokkal, többen szexeltek már nyilvános helyen, élveztek a szájukba és rendszeresen egyéjszakáznak. majdnem a felük még pénzért vagy valamilyen "juttatásért" is dobta már szét a lábait valakinek, 2 lánynak pedig már az első édeshármas is megvolt.

nem vagyok túl konzervatív, általában benne vagyok a mókában, de mellettük még én is prűdnek éreztem magam

(többségében 18-19 éves lányokról van szó egyébként)

L/20

2016. aug. 25. 15:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%

Na gondoltam, hogy valami játékos felelsz vagy mersz fajta dolog volt.... és józanok voltak legalább? :D

Amúgy igen, mert az igazi ribik tapasztalatból tudják, hogy ezt nem mindenki díjazza, sőt, kapnak lenéző, megvető megjegyzéseket is... Komoly kapcsolatra nem képes, már csak azért sem, mert őt nem veszik komolyan, stb.... "jaaa, az a lotyó, nem járnék vele, mert láncon kéne tartanom, nehogy más pasi elé is betérdeljen...." szóval egy csomó megalázó élményben is részük van.

Aki viszont csak álmodozik róla, hogy ribi, az ugye ebből kimarad, és könnyen dumál róla. Szerintem.

2016. aug. 25. 16:02
 12/29 anonim ***** válasza:
73%
Én húsz éves lány vagyok,de ezt nem hiszem el,ez így kamu.
2016. aug. 25. 16:05
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

12-es

Pedig pont ezeket csinálják nálunk is a kisasszonyok! És maximálisan büszkék rá h ilyenek mert mindig a középpontban lehetnek és még tapsot is kapnak ha mások előtt csinálják

2016. aug. 25. 16:10
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Melyik egyetem és melyik kar ez?
2016. aug. 25. 16:37
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Én ezzel úgy vagyok, hogy az ő dolguk. Én pedig élem a saját életemet.
2016. aug. 25. 16:38
 16/29 anonim ***** válasza:
Valaki tényleg elmondhatná végre melyik egyetemnek a kara ez. :P
2016. aug. 25. 17:03
 17/29 anonim válasza:
100%

Na, ebben a játékban sem ittam volna sokat... :D Én szűz vagyok egyébként, de ismerettségi körömben hallottam már hasonlókat, olyan emberek mondták, akik elég közel állnak hozzám, tudom, hogy igazat mondanak, így mondjuk nem lep meg.

Nem hiszem, hogy régen máshogy volt, csak nem beszéltek róla ennyit/nyíltan.

Szerintem nem nagy bűn a szexuális kíváncsiság, engem sem néznek ki, meg nem is vagyok prűd (és a nyilvánvalót megelőzve - ronda sem), csak más foglalkoztat. :)

21/L

2016. aug. 25. 17:34
 18/29 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen egyetértek Saller Úrral. Szerintem is kamuzott legalább a fele. Egy ilyen gólyatáborban egyszerűen van egy nagyon erős közösségi nyomás, mert arra kényszerítik az embereket, hogy elmondják a legintimebb dolgaikat, amiket normális esetben a franc se mondana el, hisz nem is tartozik senkire. De ebben a speciális esetben, ahol kvázi erről szól a tábor, mert össze akarják kovácsolni az embereket, kénytelen mindenki "játszani", akár van ilyen élménye, akár nem. Na, és itt lép életbe a közösségi nyomás: ha azt mondom, hogy semmi tapasztalatom nincs, akkor a végén még lúzernek tartanak, tehát kamuznom kell. Sőt, minél jobban kamuzok, annál menőbbnek fogok számítani. Aztán, ahogy előttem írták, ahogy valaki elkezdi, minden soron következőn eggyel nagyobb a nyomás. Nem kell ezt szerintem túlmisztifikálni. Én is voltam gólyatáborban és én is kamuztam. Azt hazudtam, hogy elveszítettem a szüzességem, pedig szűz voltam akkor, sőt, még most is az vagyok, pedig már lediplomáztam. És hogy miért hazudtam nyugodt lélekkel? Mert q..ára, rohadtul senkinek nincs semmi köze hozzá, és titokban megvetettem az egész "én még soha" játékot. Természetesen ha ezt ott kinyilvánítottam volna, akkor én lettem volna az ünneprontó, tehát ilyet nem lehetett. Ezt a hülye játékot tényleg azoknak találták ki, akik már mindenen túlvannak, és senki nem gondolt rá, hogy hogy érzi magát az, aki kényszerűségből iszik. És tényleg nem lehet megkerülni, mert ha nem játszol, akkor elrontod a bulit, ha meg játszol, de őszinte vagy (és tényleg nem volt még semmilyen élményed), akkor elkönyvelnek furának. Emlékszem, még másodévesen is előjött egy barátommal való beszélgetés során az, hogy az egyik csaj még szűz volt gólyatáborban, és milyen fura ez már. Ez egyszerűen ilyen, tudomásul kell venni, hogy az emberek jobb megoldás híján kamuznak. Úgyse derül ki soha.
2016. aug. 25. 17:48
 19/29 anonim ***** válasza:
csak saller úr azt sem tudja miket beszél. ezek nem általános iskolások akik próbálnak nagyokat mondani. megdöbbennétek ha látnátok hogy a lányok miket művelnek akár már 15-16 évesen is. mellesleg ha ott csinálják a műsort mindenki előtt akkor nehezen lehet rámondani hogy kamuznak :D
2016. aug. 25. 17:58
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem ott helyben qrvultak meg leszbiztek, csak be kellett mondaniuk, mit nem csináltak még soha, vagy konkrét kérdésre, hogy igaz-e.

Még soha nem szóptál, igaz? DEEEEHOOGY

2016. aug. 25. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!