Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez más egyetemek gólyalányaira is ennyire jellemző?
ma lett vége a gólyatáborunknak és elég érdekes tapasztalataim voltak a résztvevő lányokkal kapcsolatban.
a csapatunkból 17-en voltak lányok és saját bevallásuk szerint 2-3 kivétellel minden lány csókolózott vagy szexelt már más lánnyal/lányokkal, többen szexeltek már nyilvános helyen, élveztek a szájukba és rendszeresen egyéjszakáznak. majdnem a felük még pénzért vagy valamilyen "juttatásért" is dobta már szét a lábait valakinek, 2 lánynak pedig már az első édeshármas is megvolt.
nem vagyok túl konzervatív, általában benne vagyok a mókában, de mellettük még én is prűdnek éreztem magam
(többségében 18-19 éves lányokról van szó egyébként)
L/20
Na gondoltam, hogy valami játékos felelsz vagy mersz fajta dolog volt.... és józanok voltak legalább? :D
Amúgy igen, mert az igazi ribik tapasztalatból tudják, hogy ezt nem mindenki díjazza, sőt, kapnak lenéző, megvető megjegyzéseket is... Komoly kapcsolatra nem képes, már csak azért sem, mert őt nem veszik komolyan, stb.... "jaaa, az a lotyó, nem járnék vele, mert láncon kéne tartanom, nehogy más pasi elé is betérdeljen...." szóval egy csomó megalázó élményben is részük van.
Aki viszont csak álmodozik róla, hogy ribi, az ugye ebből kimarad, és könnyen dumál róla. Szerintem.
12-es
Pedig pont ezeket csinálják nálunk is a kisasszonyok! És maximálisan büszkék rá h ilyenek mert mindig a középpontban lehetnek és még tapsot is kapnak ha mások előtt csinálják
Na, ebben a játékban sem ittam volna sokat... :D Én szűz vagyok egyébként, de ismerettségi körömben hallottam már hasonlókat, olyan emberek mondták, akik elég közel állnak hozzám, tudom, hogy igazat mondanak, így mondjuk nem lep meg.
Nem hiszem, hogy régen máshogy volt, csak nem beszéltek róla ennyit/nyíltan.
Szerintem nem nagy bűn a szexuális kíváncsiság, engem sem néznek ki, meg nem is vagyok prűd (és a nyilvánvalót megelőzve - ronda sem), csak más foglalkoztat. :)
21/L
Nem ott helyben qrvultak meg leszbiztek, csak be kellett mondaniuk, mit nem csináltak még soha, vagy konkrét kérdésre, hogy igaz-e.
Még soha nem szóptál, igaz? DEEEEHOOGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!