Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bele mennétek abba, hogy? (lent)
Sziasztok!
A kérdés úgy szólna, hogy:
Jelenleg van egy nagyon jó barátom, akivel mindent meg tudok beszélni, és frankón kijövünk.
Minap elmondtam neki az álláspontomat afelől, hogy hogyan és miként érzek a velem azonos neműek iránt. Még aznap este megbeszéltük a dolgokat, amikre ő kíváncsi volt, hogy hogyan állok hozzá az egyes témákhoz ezen belül.
Azonban fel jött egy kérdésem, miszerint el szeretnék menni egy olyan szórakozóhelyre klubba ami speckó fiuknak szól, (lásd meleg bár/club) és nem lenne kivel elmennem, és elhívnám, hogy ha van valami akkor még is azért ott legyen mellettem.
Tehát, hogy a fentire visszatérjek:
Ti bele mennétek abba, hogy a legjobb barátotok megkér, hogy ilyen bárba mennyetek el vele, függetlenül attól, hogy ő nem meleg/biszex?
Kényelmetlenül érheti esetleg, vagy hogyan reagálnátok ti erre?
Köszönöm a figyelmet! :)
(19/f vagyok én, BARÁTom kicsit fiatalabb)
Halihó!
Köszönöm a válaszokat. Természetesen a nyelvészeknek külön köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltak. Gondolom ugyanannyira ismerik a nyelvtant mint a fórum(ok) használatát.
Amúgy semmi olyat nem írtam, hogy privátban folytatom... amit szerettem volna tudni az mind-mind fent olvasható.
Kellemesen csalódtam viszont, hogy ilyen sok pozitív véleményt olvastam, és üzenetben kaptam.
Akiket hívtak már meg így, azok, hogy élték át?
Akik normálisan a kérdésre válaszoltak ment a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!