Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es nők ti bele mennétek?
Lefeküdnétek egy 18 éves sráccal?
Ha igen mit engednétek neki?Gondolok itt arra,hogy:
-orál(oda-vissza)
-esetleg popsiba
-abba is belemennétek,hogy ketten dolgozzanak rajtatok?(ha ebbe is bele mennétek,akkor hogyan?punci-popsi,vagy punci és a másik a szátokban lenne?)
EZ NEM AJÁNLAT NEM HIRDETÉS CSUPÁN EGY KÉRDÉS!
A "popsi" az egyik legirritálóbb kifejezés, amit a szexualitással kapcsolatban használni lehet. "Popsija" maximum a babának van; felnőtt embernek profánul segge, finomabb formában feneke van, ha szexszel kapcsolatban akarsz róla beszélni, inkább nevezd nevén és hívd anális szexnek.
Amikor meglátok egy kérdést vagy hozzászólást, amiben ott szerepel a "popsi" szó, rögtön látom magam előtt a nyáladzó hozzászólót, aki így akar bevágódni számára ismeretlen emberek előtt.
Ugyan nem vagyok még 30-as, csak közel 30-as, de így sem feküdnék le egy 18 éves sráccal, nem hogy 30, vagy 40 felett.
Meg persze azért sem, mert párkapcsolatban élek. De ha ez nem így lenne, akkor is ha a fiatalabbakat vesszük alapul, akkor max. 23-24 éves, aki még beleférne jelen állás szerint, az alatt már túl fiatal. Inkább tekintenék rá fiúcskaként, mint igazi férfiként, márpedig én az igazi férfias férfiakra bukom, szerencsére a párom is ilyen.:)
Fiam barátja nagyon tetszik nekem, pont 18 éves és ahogy látom rajta én is bejövök neki. Bevallom, miközben masztizok sokszor rá gondolok.
42/N
Én sem értem, mi baj van a popsi szóval. Szerintem kedves kifejezés. A segg alpári, a fenék meg olyan száraz. A lábosnak van feneke.
Persze attól szép az élet, hogy különbözőek vagyunk! Ízlésről vitatkozni balgaság...
De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Kapcsolatban élve semmiképp. Korábban sem valószínű, hogy megtettem volna, bár ki tudja.
Általánosságban lehetetlen egy ilyen kérdésre válaszolni. Attól függ, milyen a srác kisugárzása, érettsége... Az viszont biztos, hogy kettő túlzás lenne, és be kellene érnie az erre rendeltetett útvonallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!