Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-as,40-es nők ti bele mennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as,40-es nők ti bele mennétek?

Figyelt kérdés

Lefeküdnétek egy 18 éves sráccal?

Ha igen mit engednétek neki?Gondolok itt arra,hogy:

-orál(oda-vissza)

-esetleg popsiba

-abba is belemennétek,hogy ketten dolgozzanak rajtatok?(ha ebbe is bele mennétek,akkor hogyan?punci-popsi,vagy punci és a másik a szátokban lenne?)

EZ NEM AJÁNLAT NEM HIRDETÉS CSUPÁN EGY KÉRDÉS!

2016. jan. 2. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
36%

A "popsi" az egyik legirritálóbb kifejezés, amit a szexualitással kapcsolatban használni lehet. "Popsija" maximum a babának van; felnőtt embernek profánul segge, finomabb formában feneke van, ha szexszel kapcsolatban akarsz róla beszélni, inkább nevezd nevén és hívd anális szexnek.

Amikor meglátok egy kérdést vagy hozzászólást, amiben ott szerepel a "popsi" szó, rögtön látom magam előtt a nyáladzó hozzászólót, aki így akar bevágódni számára ismeretlen emberek előtt.

2016. jan. 2. 15:40
 2/10 A kérdező kommentje:
és a végén hová élvezhetne?(arcra,szájba,hajba,popsiba,punciba,popsira,hasra,cicire,lábra)
2016. jan. 2. 15:41
 3/10 A kérdező kommentje:
bocsáss meg,nem tudhattam rólad ezt előre
2016. jan. 2. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
@3: Ne kérj bocsánatot, mert felesleges. Egy ideje már irritál, csak ma pocsék napom van és most tört ki belőlem dolog.
2016. jan. 2. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok még 30-as, csak közel 30-as, de így sem feküdnék le egy 18 éves sráccal, nem hogy 30, vagy 40 felett.

Meg persze azért sem, mert párkapcsolatban élek. De ha ez nem így lenne, akkor is ha a fiatalabbakat vesszük alapul, akkor max. 23-24 éves, aki még beleférne jelen állás szerint, az alatt már túl fiatal. Inkább tekintenék rá fiúcskaként, mint igazi férfiként, márpedig én az igazi férfias férfiakra bukom, szerencsére a párom is ilyen.:)

2016. jan. 2. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Egy férfi nem ír olyat, hogy popsi.. Esetleg a melegek.
2016. jan. 2. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Fiam barátja nagyon tetszik nekem, pont 18 éves és ahogy látom rajta én is bejövök neki. Bevallom, miközben masztizok sokszor rá gondolok.

42/N

2016. jan. 2. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
6. Még jó, hogy nem te döntöd el, ki milyen szavakat használ. Gondolom, valami komoly kutatómunka eredménye, amit írsz.
2016. jan. 2. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sem értem, mi baj van a popsi szóval. Szerintem kedves kifejezés. A segg alpári, a fenék meg olyan száraz. A lábosnak van feneke.

Persze attól szép az élet, hogy különbözőek vagyunk! Ízlésről vitatkozni balgaság...

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Kapcsolatban élve semmiképp. Korábban sem valószínű, hogy megtettem volna, bár ki tudja.

Általánosságban lehetetlen egy ilyen kérdésre válaszolni. Attól függ, milyen a srác kisugárzása, érettsége... Az viszont biztos, hogy kettő túlzás lenne, és be kellene érnie az erre rendeltetett útvonallal.

2016. jan. 2. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az előző választ miért pontozta le valaki. Kifejezetten jeleztem, hogy ez ízlés dolga, tehát csak véleményt alkotni lehet róla, vitatkozni rajta felesleges. Nem azt írtam, hogy mindenki hülye, akinek nem tetszik a popsi szó. Milyen emberek vannak! Bocs, hogy véleményem van! (És a kérdezőtől is bocs, de nem bírtam ki, hogy ezt meg ne jegyezzem!)
2016. jan. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!