Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elvárásokkal, feltételekkel mennétek bele egy futókalandba lányok?
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 15:24
1/18 anonim válasza:
nézzen ki a fiu sokkal jobban, mint ők maguk.
vagy legyen pénzes.
vagy hires.
tehát mindenképpen legyen sokkal jobb ember, mint ők maguk.
2/18 anonim válasza:
Külsőre legyen az esetem (+185cm, sötét haj és sötét szem, ápolt igényes, jó testű), ha már szex akkor legyen nagy a farka, és mindenképp legyen tapasztalt. De igazából ezek egy kapcsolathoz is kellenek, csak ott jóval több tényező van.
23L
3/18 anonim válasza:
Akkor ezt szerint nem sok egyéjszakásban volt részed.
5/18 anonim válasza:
Nézzen ki annyira jól és legyen meg közöttünk annyira a szikra, hogy azt érezzem, vele képes lennék bármikor bárhol... Ezen felül legyen jó az ágyban, mert ha nem az, akkor a végére megbánom és ezt az érzést nem szeretem.
6/18 A kérdező kommentje:
kort is írjatok légyszi
2015. dec. 20. 15:40
7/18 anonim válasza:
Legyen számomra külsőre annyira vonzó, hogy széjjel akarjak vele szedni egy szobát, legyen határozott, buja, szexi. Személyiségre az a legjobb, ha nem vonz, mert akkor könnyen beleszeretek. Az meg futó kalandoknál nem valami előnyös.
8/18 anonim válasza:
Legyen meg a szikra, legyen tapasztalt és ne önző ez fontos.
A szikrához kell, hogy külsőre vonzó legyen. De ez nyilván kölcsönös.
9/18 anonim válasza:
Legyen mag a vonzalom, legyen saját lakása, és legyen megbízható.
10/18 anonim válasza:
Max 10km-t futnánk, én választanám a helyet,és ha elfáradok vigyen haza a hátán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!