Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti elmennétek ilyen feltételekkel nyaralni egy pasival?
Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdést egyéb kategóriában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Ti benne lennétek ilyenben? Mindent fizetnek Nektek,cserébe bármikor ki kellene elégíteni a pasit, ha megkíván?
Őszintén! Anonim oldal szóval tényleg őszintén.
2015. okt. 12. 00:08
1/12 A kérdező kommentje:
Esetleg volt már hasonlóba része valakinek?
2015. okt. 12. 00:09
2/12 anonim válasza:
Én simán benne lennék.
A párommal. :-)
4/12 anonim válasza:
Hat ha bejon a pasi biztos benne lennek:D de alt a nyomik szorulnak ra ilyesmire
5/12 anonim válasza:
A "nőnek öltözéssel" bajom lenne, a 24 órás szexszel az égvilágon semmi gond.
6/12 A kérdező kommentje:
Nőnek öltözés az független a kérdésemtől.
Lányokhoz szól a kérdésem.
2015. okt. 12. 00:43
7/12 anonim válasza:
Őszintén? Tényleg őszintén? Nem!!
8/12 anonim válasza:
Dehogy mennék!Inkább ő elégítsen ki engem :D
10/12 anonim válasza:
Férfiként írom, hidd el mindig lesz olyan no vagy nők akik belemennek, volt ismerősöm, aki csinálta rendszeresen, egy évbe kétszer mindig más csajjal. Bár a non-stop szex nem volt benne, mert a haver nem rabszolgát akart, de igy is mindig volt benne szex bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!