Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén, létezik az az összeg, amiért halandóak lennétek lefeküdni egy idegennel, vagy bármennyit kínálnának nektek, nem mennétek bele ilyesmibe?
:D egyrészt ingyen is #3 ;)
másrészt pedig nem kell azért ezt akkora áldozatnak tekinteni, hogy vagyonokat kérjen érte bárki, mert ku**ára nem jogos! :D
dugtam én már 16 éves lánnyal ingyen is, holott eredetileg egy tizest kért volna, de addig dumáltam meg a fejét, hogy végül önként ment bele ingyen is :D :P
30/F
Egy számomra nem vagy nagyon nem vonzó férfival fél-1 millió forintért. Egy nekem tetsző, szép férfival 100-150-ért.
Természetesen személyesen felajánlva, nem pedig a netről megismerve az illetőt.
Sosem kaptam még pénzt a szexért, 4 partnerem volt az életben és a tartós kapcsolatok érdekelnek első sorban. Átlagos, átlagosan szép, vékony lánynak mondanám magam.
23/L
#6 na az ilyenekből lesznek a luxusprostik! :D
Annyira nagyra tartjátok magatokat, pedig nem kéne, mert ti se vagytok többek annál aki nem hajlandó pénzért széttenni a lábát.
Na de attól sem, aki ingyen is bárkinek a kocsmában! -.-
Ez az álszemérem szarabb, mint aki bevállalja, hogy szereti ha ba***ák...
:D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!