Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell férfival szexelni?
Szia! Ez egy egyáltalán nem hétköznapi kérdés, ha soknak érzed kérlek lépj át másik kérdésre, köszi.
Szóval a történet ott kezdőik ,hogy van egy barátom akiről pár éve tudtam meg ,hogy szerelmes belém. A probléma csak ott van ,hogy mindketten fiúk vagyunk és én viszont nem vagyok meleg. Ezt akkor meg is beszéltük mondtam neki ,hogy én a nőkhöz vonzódom ,de ettől nem lesz rosszabb a szemembe ,nem fogom elmondani másnak. Fél évig elég fura volt a kapcsolatunk ,de utána rátalált a szerelem és akkor minden vissza állt a normális kerékvágásba.(azóta ők szakítottak) Viszont sajnos egy nagyon nehéz élethelyzetbe kerültem amit képtelen voltam megoldani egymagam. Ekkor jött képbe ez a barátom aki felajánlotta a segítségét, cserébe viszont azt kérte ,hogy feküdjek le vele egyszer.(én lennék alul) Ezt akkor természetesen vissza utasítottam és azóta nem is nagyon beszéltünk. De most már egyre inkább kezd kirajzolódni ,hogy nem lesz más esélyem, máshoz nem fordulhatok. Szóval az lenne a kérdésem ,hogy ezt hogyan kell?? Hogyan kell orálisan és análisan szexelni? Van valami ami a melegeknél más, mint úgy normál esetben? Hogy izguljak fel?(Én arra gondoltam ,hogy leiszom magam ,de az lehet nem lesz jó) Mi lesz ha nem fog menni? Igazából semmit nem tudok a melegek szexuális életéről ,úgyhogy jól jönne egykét tanács. A válaszokat előre is köszönöm!
Ez elég szörnyen hangzik, és remelem nem komolyan gondolta, vagy hogy kamuzol.
Amúgy én is úgy tudom, hogy az ember attól függetlenül élvezi az anális szexet, hogy melyik nemhez vonzódik jobban.
Hogy mennyire jön be neked, ki tudod próbálni valami dildó alakú tárggyal, és persze síkosítóval vagy krémmel. De ez is olyan, hogy bele kell jönni.
Ha tényleg úgy látod, hogy nincs más megoldás és le kell feküdj a sráccal, akkor tedd meg. Hidd el, más is volt már így és ezután is lesz.
Ahhoz, hogy ne fájjon a behatolás, érdemes elötte kitágítanod magad, ehhez számtalan megoldást találsz a neten.
Ja, és segít a előtte isztok egy kicsit. Segít a félelem, a görcsösség feloldásában. Pár pohár bor, vagy pálinka csodákat tesz.
Tapasztalatból mondom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!