Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg sokkal több a homoszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokkal több a homoszexuális, mint amennyit gondolnánk?

Figyelt kérdés

Én azt hittem, személyesen egy meleget se ismerek, de aztán a fodrászom (mint a pletykák legnagyobb ismerője) elhintette a fülemben, hogy RENGETEG meleg kuncsaftja van, nem is hinném hogy mennyi, rendesen családdal, feleséggel, gyerekekkel. Azt mondja, 100 emberből legalább egy vagy kettő homoszexuális, csak nem verik nagy dobra, sőt... Az életvitelüket is beáldozzák a titkolózás oltárán...

Globálisan nézve, ez mennyire lehet igaz? Mármint, a fodrász dolga az, hogy hülyeségeket beszéljen, és pletykáljon, de aztán meg mi van, ha valóban igazat mondott? Tényleg vannak olyan férfiak, akik annak ellenére, hogy nem vonzódnak a nőkhöz, mégis feleségül veszik őket, és még gyereket is csinálnak? Akkor ők most biszexek, vagy tökéletesen leplezett undorral fekszenek le minden alkalommal a párjukkal? Vagy csak azért van barátnőjük/feleségük, mert ez társadalmi elvárás, és nem akarnak kilógi a sorból? Mert például én, mint hetero, lesz*rom hogy nincs feleségem (pedig lehetne),(de) nem érdekelnek a társadalmi elvárások. Nekik mégis ENNYIRE fontosak ezek az elvárások?

2017. ápr. 29. 14:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Végigolvastam a válaszokat, a 15-ös meglepően okosakat írt, de az utána levők még okosabbakat, akik tudományos módon is próbálták magyarázni a dolgot. De szeretném félig-meddig megcáfolni az állítást: apukám meleg volt, nem sok lehetősége lett volna akkoriban előrelépni a szamárlétrán az ő területén, így elvette anyámat, aki három szép gyereket szült neki. Na, én vagyok a legidősebb és meleg, már akkor tudtam, mikor még ugyanezt nem a fateromról.

Ha szeretnél kérdezni, írj nyugodtan, kedves kérdező!

2017. máj. 4. 01:57
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, talán ennyire nem fontosak az elvárások a melegek számára sem, bár egyéntől függ.

Utolsó voltam.

2017. máj. 4. 02:01
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem véletlenül vált el tőle anyám, bár mindketten vesztettek vele sokat abban az időben, de fater végre kiélhette magát - bele is halt...
2017. máj. 4. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!