Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, hogy így viselkedek? Mit tehetnék?
Nem egy srác szemezett már velem, vagy csak stírölt, de még a helyesebbeket is "figyelmen kívül hagyom", amikor jeleket küldenek. Ilyenkor az van a fejemben, hogy teljesen jó így egyedül, majd lesz valami...De egyébként meg romantikus vagyok és legnagyobb álmom, hogy legyen valakim. Pontosabban, hogy szerelmes legyek egy másik fiúba, hogy együtt járjunk meg a pillangók, szivárványok. Tudjátok hogy megy ez. Ha egy fiú közeledik felém, pókerarcot vágok és teljesen érzéketlennek érzem magamat. Arra gondolok, hogy biztos csak egy szopást vagy dugást akar tőlem. Pedig tudatosan gondolom, hogy nem, de egyszerűen nem tudok nem lefagyni. Nem értem magam. Van egy helyes fiú, akivel időnként látjuk egymást, de nem beszélünk sajnos. Vele néha merek szemezni meg egy picit merek közelíteni felé, de nem valami sok. Olyan kicsi jeleket adok, hogy szerintem nem nagyon mer ő sem pont emiatt közeledni, mert nem egyértelműek a jelzéseim. Amikor nem merek felé se közeledni, akkor az van a fejemben, hogy tuti sorra dönti meg a züllött csajokat és tuti ő is csak felnyársal mindenkit, akinek lyuka van...vagy ki akarná próbálni a passzív szerepet.:/
Nem a fizikai fájdalomtól tartok, bár szerintem én aktív lennék. Én attól félek, hogy mindenki körülöttem csak ösztönlény.
20/f
Kedves Kérdező!
Úgy érzem te nagyon vágysz az igaz szerelemre, annyira hogy elmarsz mindenkit magad mellől, mivel nem bízol bennük eléggé meg.
Talán arra lenne szükséged, hogy eleinte bizalmi barátságot alakíts ki egy kiválasztott fiúval, és utána kezdeményezz másféle közeledést. Úgy gondolom félsz nagyon a csalódástól, és úgy gondolod, ha egyből belevágtok egy kapcsolatba egy ismeretlennel, akkor nincs biztosítékod arra, hogy ez hosszútávú kapcsolat lesz, és nagyon félsz attól, hogy összetörik a szíved emiatt.
A megoldást mindenképp az jelentené, hogy nyíltabb legyél mások felé, és ne az lebegjen előtted, hogy most ez a fiú ki fog használni. Tiltsd meg mindenkinek ezt a lehetőséget azzal, hogy addig nem engedsz senkit annyira közel magadhoz, amíg nem bízol eléggé meg benne. Természetesen benne van a csalódás lehetősége így is, de legalább nem egy párkapcsolat végét jelenti majd ez.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Teljesen átérzem a helyzeted kedves kérdező, (szerencsére) felém is napi szinten közelednének helyes srácok, én pedig büszkeségből és bizalmatlanságból sorra figyelmen kívül hagyom őket. Ezzel teljesen elvágom magam egy kapcsolattól, na de most még nem bánom, de előbb-utóbb itt fogok maradni egymagam :S
Próbálj meg bízni az emberekben, csak nem lehet rossz mindenki (remélem)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!