Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem viselkedek koromnak megfelelően? Nem normális a felfogásom? 23/l
Semmi baj nincs a felfogásoddal. Nekem kifejezetten bejön ha egy nő nem visel mű dolgokat és nem festi hetente a haját.
"Emiatt sokan mondják hogy nem éltem ki magam." - Velük ne törődj, ha nekik az az élet hogy részegen fetrengenek a hányásukban akkor lelkük rajta, de ne akarják másra is rákényszeríteni.
23/F
Csak azért mert mások olyasmit csinálnak amiket leírtál, az nem jelenti azt, hogy az a helyes, és nem élted ki magad...
Amúgy a férjem pont a természetes csajokat preferálta mindig is, pont ezért választott engem,mert én is ilyen vagyok. Nem festem a hajam, alapból szőke vagyok, nincs műszempillám, se műkörmöm, és nem kenek magamra vakolatszerű sminket. Plusz nem öltözöm qrvásan. Ettől még együtt járt velem, és aztán a többi dolog...
Szóval nincs veled semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!