Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális hogy 31 éves férfikén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 31 éves férfiként így viselkedek egy ideje?

Figyelt kérdés

4 éve nincs párom és nem azért, mert nem akarnának a nők, hanem, mert szerintem sok csalódás ért.

Azért ismerkedek, de ha komolyodna egy kapcsolat akkor visszavonulok, mert valahogy elegem van a sok kudarcból. Magányosnak nem érzem magam, mert barátokba szüleimbe megtalálom a boldogságot. Azóta viszont szex se volt, mert kapcsolaton kívül képtelen vagyok szeretkezni, nekem ahhoz szerelem kell.

2016. jan. 21. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha neked így jó.. mi az, ami hiányzik?
2016. jan. 21. 17:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem hiányzik semmi csak sokan mondják menjek orvoshoz nem vagyok normális.
2016. jan. 21. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vagy normális, ha 31 évesen is a "mások mit gondolnak" -kal foglalkozol.
2016. jan. 21. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
6%

Miért nem jársz el prostizni?

Gyönyörű lányokkal szeretkezhetsz!

2016. jan. 21. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:

most az értékítélet mindegy, hogy normális vagy nem normális. azt hittem, segítséget vársz valamiben. az elég soványka, ha annyit tudsz meg tőlünk, hogy csináld nyugodtan, normális.

akkor lehet mondani, hogy "anyuu, hagyjál már. a gyakorin is megmondták, hogy nincs velem semmi baj."

2016. jan. 21. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt úgy élsz ahogy neked jó, ezt te döntöd el.

Másrészt viszont eléggé becsapod azokat a lányokat akikkel ismerkedsz, mert te magad írtad, hogy csak akkor fújsz visszavonulót, ha már alakulnak a dolgok, komolyodna a dolog. Ez átverés!!!

És egy másik dolog. Én értem, hogy sokat csalódtál, de ki nem? Az emberek 99%-a átesik pár csalódáson, mire megtalálja a magához illő párt, aki mellett megállapodik. De ha mindenki feladná csak mert csalódott, sokkal kevesebb boldog házasság és komoly kapcsolat lenne a világon.

Ha feladod, mert félsz a csalódástól, nem kockáztatsz, akkor elesel annak a lehetőségétől, hogy idővel szerelmes légy, és megállapodj valaki mellett aki viszontszeret, és hogy ne egyedül éld le az életed.

Mert lehet hogy jelen pillanatban még nem érzed igazán magányosnak magad, de ez idővel változni fog. A nők pedig, nem kapkodnak egy 35-40 éves pasi után ha fiatalabbat is kapnak. Szóval válogathatsz azokból akik vagy elvált, gyerekes, és esetleg lelki sérültek, vagy későn kaptak észbe a boldog szingliélet után és gőzerővel kaparnak hogy férjhez mehessenek.

2016. jan. 21. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

"Miért nem jársz el prostizni?

Gyönyörű lányokkal szeretkezhetsz!"

A prostik nem szeretkeznek, amikor munkában vannak, maximum dugnak.

2016. jan. 21. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem is vagy normális!
2016. jan. 21. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Az előző kapcsolataidra ne kudarcként gondolj, hanem tapasztalatként, tanulópénzként, ez kell ahhoz, hogy a jövőben boldog és harmonikus kapcsolatod legyen.

Azzal pedig, hogy visszavonulót fújsz, amikor komolyodna a dolog, saját magad legnagyobb ellensége vagy, mert lehet, hogy az igazi boldogságtól fosztod meg magad.

2016. jan. 21. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is szörnyű kapcsolataim voltak, ha elmegyek egy szép prostihoz,aki bnő feelinget biztosit akkor jól érzem magam és nem otthon savanyodok és siránkozok itt!

Nem kell elitélni a prostikat,róluk legalább tudod hogy mindenkivel dugnak és nem ér meglepetés!

2016. jan. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!