Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg férfiként sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg férfiként sokkal könnyebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nőnek nagyon nehéz dolga van manapság. Férfi kezdeményez ő választja ki a neki tetsző párt magának, míg a nő a passzív fél és meg kell várnia míg a neki tetsző fiú kezdeményez. Társkeresőn is fiú válogathat a csinos nők között, míg a nők csak a buta bunkó pasik sablon leveleit kell megszenvedniük. Én átlag férfiként is sok csinos nőt tudtam társkeresőn összeszedni, viszont egy csinos barát barátnőm ott szenved a társkeresőn, hogy nincs egy normális pasi sem

Szegény nők nem kezdeményezhetnek pasiknál mert akkor az olyan nő is. Ti hogy látjátok?

2016. jan. 12. 14:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
lol ezt nem gondolod komolyan? :D
2016. jan. 12. 14:11
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Én úgy látom, hogy amit ide leírtál az egy nagy baromság.

Ismerkedésnél mindig a nő dönt. A férfi soha semmiben nem lehet biztos, mindig kétségek között kell őrlődnie, hogy most elég jó-e a nő számára vagy sem.

Társkeresőn is bármikor ráírhatnak nekik tetsző férfiakra a nők, révén nem szoktak a nőktől pénzt elkérni semmilyen szolgáltatásért. Több bókot kapnak, többször mosolyognak rájuk ezáltal jobban is szokták érezni magukat. Olyan sincs már, hogy a férfinak kell kezdeményeznie. Én úgy gondolom, ha egy nő nagyon akar magának egy férfit akkor meg tudja szerezni.

A csinos barátnőd meg azért szenved ott mert a szőke herceget várja, hogy majd odaevez hozzá a könnyei folyamán. Nehogy már egy csinos nő azért szenvedjen mert nem talál magának párt, miközben a férfiak 60-70%-a simán közeledne hozzá csak nem mer vagy nem tud.

2016. jan. 12. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Best troll kérdés ever.
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Férfiaknak sokkal nehezebb.Majd megtapasztalod.
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy látom, hogy ez hülyeség, amit írtál :D

A párkeresés mindkét fél számára egyformán nehéz, szerintem. És ez nem attól függ, hogy hányan jönnek oda hozzám bemutatkozni és egy sablon szöveget leadni, hanem attól, hogy a jelentkezők között ott lesz-e vajon az, akivel összeillünk (illetve, te férfiként odamehetsz 100 nőhöz is, ha nincs köztük az az egyetlen, akivel érdemes is lenne megismerkedni).

Bár egyébként igen erős a gyanúm rá, hogy ezt a kérdést provokációnak írtad ki, de azért nem tudom nem lecsapni a labdát: a nő is kezdeményezhet, ha akar. Én korábban kezdeményeztem, nem is egyszer, lett is belőle kapcsolat. Ha emiatt valaki elhajt, mert akkor "olyan nő is", akkor az bizony olyan is.

2016. jan. 12. 14:15
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

Minket anno kivezényeltek uborkát szedni és az ottani események nagyon szép párhuzamba helyezhetőek a felvázolt helyzettel. Voltak a szedők és voltak a kispadosok, azaz az átválogatók. A szedők mentek a sorok között a forró királydinnyés homokban, őket ették meg a darazsak, ők kaptak napszúrást, míg a kispadosok az árnyékban ültek és dobálták egyik vödörből a másikba az uborkákat. Már kis tacskóként is utáltam azt hallhatni a kispadosoktól, hogy "jaj, milyen nehéz a munkánk", miközben én szénné égtem, ők meg az árnyékban hűsöltek.

Gondolom nem kell leírnom, hogy melyik munkakör melyik nemet jelenti. Igen, igen, nem kell fölényesen ugatni, hogy a nők is lehetnek az aktív felek, de rohadtul nem az a jellemző felállás, hogy a nők kezdeményeznek, meg hogy amblokk bármi megerőltetőt csinálnának. A bevett szokás az, hogy a férfi futkos a nő után, a nő meg panaszkodik, hogy milyen nehéz a dolga, természetesen amint a férfi meg panaszkodni máris a torkának esnek, hogy "hát te milyen férfi vagy?" kiáltások közepette szanaszét alázzák. Ennyit erről. A férfi munkája a nehezebb, le$zarom, hogy a gender studies professzorotok mit mond, a világi tapasztalatok nem azt mutatják, hogy mindkét fél egyforma mennyiségű időt és energiát szán rá a dologra.

2016. jan. 12. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Lúzer pasik?Ezt kifejtenéd?Tudtommal a párkapcsolathoz 2 ember kell.Egy fecske nem csinál nyarat.A másik az hogy ne hidd azt hogy olyan könnyű bárkit is megszerezni.Lehet neked szerencséd volt de másnak nem biztos hogy van annyi.
2016. jan. 12. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Férfiak és nők között egyaránt van olyan, akinek könnyebb és olyan, akinek nehezebb. Egy nő is kezdeményezhet, nincs ebben semmi, és egy férfi is tud pocsékul próbálkozni.
2016. jan. 12. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

A kérdést már 4-er kiírtad, igaz mindig kis változtatással pl. :"Én átlag férfiként is sok csinos nőt tudtam társkeresőn összeszedni, viszont egy csinos barát barátnőm ott szenved a társkeresőn, hogy nincs egy normális pasi sem "

Régebbinél pedig: "Az átlagos férfiak is sok csinos nőt tudnak társkeresőn összeszedni, viszont egy csinos barátnőm szenved a társkeresőn, hogy nincsen egy normális pasi sem"

Ha szabad megkérdeznem:

1. miért trollkodsz?

2. nemed?

3. nem unod még a kérdést?

4. addig fogod kiírni a bugyuta kérdéseid kis változtatásokkal, amíg agyon nem sajnáljuk a válogatós királylányokat?

Mikor nőként írtad a kérdést, már megkaptad a választ a férfiaknak nehezebb, mivel:

1. nagy mértékű aktivitást igényel

2. sok az elutasítás, rendszerint a kocsisokat is megkönnyítő szép nőies stílusban

3. folyamatos idő, energia, PÉNZ rááldozás, megfelelési kényszer, hatalmas egyoldalú elvárásoknak való megfelelés

4. jön egy jobb kan, vagy régi szívszerelem, megcsalós ex, vagy simán egy új mozihős és fel is út le is út

Kérdező nyugodtan kezdeményezhetsz nőként, fiúként, de akár szimpla trollként is, a lényeg fejezd be az uszító kérdésed ismételt kiírását!

KÖSZÖNJÜK!

2016. jan. 12. 16:38
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Egyénfüggő, mindkét nemnek könnyű lenne, csak túlbonyolítják (lásd az előző választ).
2016. jan. 12. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!