Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg férfiként sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg férfiként sokkal könnyebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nőnek nagyon nehéz dolga van manapság. Férfi kezdeményez ő választja ki a neki tetsző párt magának, míg a nő a passzív fél és meg kell várnia míg a neki tetsző fiú kezdeményez. Társkeresőn is fiú válogathat a csinos nők között, míg a nők csak a buta bunkó pasik sablon leveleit kell megszenvedniük. Én átlag férfiként is sok csinos nőt tudtam társkeresőn összeszedni, viszont egy csinos barát barátnőm ott szenved a társkeresőn, hogy nincs egy normális pasi sem

Szegény nők nem kezdeményezhetnek pasiknál mert akkor az olyan nő is. Ti hogy látjátok?

2016. jan. 12. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, férfiként sokkal könnyebb az ismerkedés, ha jóképű vagy, téged szednek fel a nők.

Ha nem vagy jóképű akkor is könnyű, mert odamész az egyikhez elutasít, odamész a másikhoz, az is elutasít. Az egész nem tart tovább 1 percnél, az ismerkedés pedig befejeződött. Nem kell problémázni azon, hogy hova viszed randizni, meg mit veszel neki szülinapjára, mikor van a névnapja, mivel még a nevét se fogod megtudni.

2016. jan. 12. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy nőként az ismerkedéseim 81%-a zátonyra futott igen korai stádiumban, és kívül esem a ma elfogadott nőideál halmazán, ezért elmondhatom, hogy nekem 22 éves nőként, fokozottan nehéz a társkeresés. Hirtelen nem is tudnék nehezebb dolgot mondani. Úgy látom, hogy ez nem rajtam múlik. De ez csak az én esetem, nagy az egyéni szórás.

Férfiként lehetsz vonzó, ha nem vagy túl jóképű, de zseniális a személyiséged, (persze így is nehezebb az ismerkedés), de ennek az inverze rosszabb, hogy ha egy lány láthatatlan vizuálisan a férfiak nagy részének, akkor megfeszülhet, és lehet akármilyen fantasztikus személyisége, senkinek sem fog kelleni, mert nem fogják észrevenni.

2016. jan. 17. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!