Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 éves egyedülálló férfiak! Hová jártok szórakozni, hol lehet veletek találkozni Budapesten?
Figyelt kérdés
Elég sokat járunk el a barátnőmmel, de szinte soha nem találkozunk vonzó, kedves férfiakkal a fent említett korosztályból. Ti merre múlatjátok az időt egy hétköznap vagy egy hétvégi estén? :)2016. jan. 10. 20:25
1/17 anonim válasza:
A kérdésed kissé paradox mert feltételezitek ezekről a férfiakról, hogy itt b.sszák a rezet.
3/17 anonim válasza:
Tavasszal, és nyáron a Margitszigeten szeretek sétálni.
25/F
4/17 anonim válasza:
Mert az ország biztos csak Budapestből áll...:)
5/17 anonim válasza:
Nyilván a kérdező Budapesten érdekelt... :-)
6/17 anonim válasza:
Kocsmákban, koncerteken!
Ja, vonzó, kedves férfiakkal.. aha
Ha budapesten nem tudsz vonzó férfiakkal találkozni, akkor a hiba, az ön készülékében van!
7/17 A kérdező kommentje:
Nem feltételeztem, hogy mindenki itt kockul vasárnap este, én sem szoktam, csak gondoltam hátha választ kapok a kérdésemre, ha felteszem. :)
Másrészt biztos nagyon érdekes téma az is, hogy a győri lányok hol töltik a hétvégéket, de abban kevésbé vagyok érdekelt, valóban.
2016. jan. 10. 20:41
8/17 anonim válasza:
bulinegyed és belvárosi klubok, bárok, na meg persze koncertek, attól függ, hogy milyen stílusú pasit keresel
10/17 anonim válasza:
Én csak anyyit kérdezek .. Hova menjek ?
Amugy nem járok el szórakozni max internet kávézó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!