Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és hölgyek! Nektek ez mennyire lenne szimpatikus?
Az a helyzet hogy nekem nagyon nem megy az ismerkedés és mivel már 19 éves vagyok és még soha nem volt senkim ezért kezdek aggódni és ezért körülnéztem a neten hogy mások hogy csinálják stb stb.
Az elmélet már meg is van csak nem tudom hogy ez gyakorlatban mennyire működne.
Szóval a lényeg az hogy hogyha sétáltok az utcán vagy épp ültök egy kávózában/kajáldában/parkban stb. akkor hogy reagálnátok hogyha egy ismeretlen fiú odamenne hozzátok ilyen szöveggel mint pl: "Szia, nagyon tetszik a mosolyod/stílusod stb. és úgy gondoltam hogy szeretnélek megismerni" vagy valami hasonló szöveggel, akkor hogy reagálnátok? Szimpátiát keltene az illető? Vagy esetleg pont az ellenkezője?
De ha pl. az utcán sétál akkor nem igazán tudok vele szemezni, ilyenkor mi a teendő?
Esetleg tanácsok hogy mit hogyan kéne csinálnom?
Csak azért gondoltam utcára vagy ilyesmi helyre mert ott egyszerűbb szerintem. Mármint ha nem jön össze akkor ő is halad tovább meg én is. Mert őszintén elég bátortalan vagyok és inkább olyan szituációban próbálkoznék először ami nem olyan kínos, pl egy villamoson vagy buszon nem akarok mert sok ember van hallatszik amit mondok, ha nem jön össze akkor kínos az egész helyzet.
De akkor az alapötlet nem rossz csak megfelelő helyen csináljam és ne tűnjön nyomulásnak?
Igen ez egy másik probléma. Én sosem veszem észre hogyha egy lány úgy mosolyog rám. Nem tudom hogy csak épp jó kedve van vagy csak alapjáraton mosolygós és felém tévedt a tekintete vagy szánt szándékkal rám mosolyog mert szimpatikus vagyok neki.
Meg lehet ezt egyáltalán különböztetni valahogy, vagy érzékelni hogyha egy lány azért mosolyog rám mert bejövök neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!