Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok és hölgyek! Nektek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és hölgyek! Nektek ez mennyire lenne szimpatikus?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nekem nagyon nem megy az ismerkedés és mivel már 19 éves vagyok és még soha nem volt senkim ezért kezdek aggódni és ezért körülnéztem a neten hogy mások hogy csinálják stb stb.

Az elmélet már meg is van csak nem tudom hogy ez gyakorlatban mennyire működne.

Szóval a lényeg az hogy hogyha sétáltok az utcán vagy épp ültök egy kávózában/kajáldában/parkban stb. akkor hogy reagálnátok hogyha egy ismeretlen fiú odamenne hozzátok ilyen szöveggel mint pl: "Szia, nagyon tetszik a mosolyod/stílusod stb. és úgy gondoltam hogy szeretnélek megismerni" vagy valami hasonló szöveggel, akkor hogy reagálnátok? Szimpátiát keltene az illető? Vagy esetleg pont az ellenkezője?

2016. jan. 9. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tolakodónak venném,előtte kis szemezés nem árt mondjuk és azután jöhetsz,ha rádmosolygok :D
2016. jan. 9. 22:57
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönne be, bocsi. 23/l
2016. jan. 9. 22:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem egészen normális szöveg, ha bejössz akkor úgy is majdnem mindegy, hogy mit mondasz, de a mosolyos verzió az jobb:)
2016. jan. 9. 23:00
 4/18 A kérdező kommentje:

De ha pl. az utcán sétál akkor nem igazán tudok vele szemezni, ilyenkor mi a teendő?

Esetleg tanácsok hogy mit hogyan kéne csinálnom?

2016. jan. 9. 23:02
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be mikor vad idegen pasik odajöttek hozzàm...
2016. jan. 9. 23:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.Manapság már annyian nyomulnak az utcán sétálókra is mindenféle marketinges hülye szövegekkel szólítják le az embereket hogy rátukmáljanak valamit, meg kéregetnek ezért nem jó ötlet ez.Én is kapásból azt mondanám,hogy "bocs nem" mindegy mit akarsz :D Nos te is írtad,hogy nem vagy vmi ügyes e téren,akkor meg miért akarnál már ennyire rágörcsölni a párkeresésre.Inkább ülj be valahova,egy kvzó vagy valami nyugisabb helyre ott már lehet így csak óvatosan.
2016. jan. 9. 23:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam már ezen a szimpla leszólításos ismerkedésen, de szerintem sok lánynak ez nem jön be. Bár nem értem, hogy akkor milyen más úton lehet leszólítani úgy egy ismeretlen lányt, hogy az megfeleljen neki. Azt megvárni, hogy a szemembe nézzen és mosolyogjon rám szerintem elég nehézkes dolog. Mi van akkor, ha az a lány akit kinéztem, nem olyan aki mosolyog arra aki megtetszik neki. Például nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ezt a gesztust megtette volna már lány velem. Amikor volt hasonló inkább arra gondoltam, hogy "kinevet" mintsem, hogy tetszését nyilvánítaná felém. És én sem vagyok egy ilyen vigyorgós bájgúnár. Én inkább a szavakból értek. Egyenesebb és egyszerűbb útnak tartom azt, hogy "Szia. Szimpatikusnak találtalak és szeretnélek megismerni. Lehet-e erről szó?"
2016. jan. 9. 23:15
 8/18 A kérdező kommentje:

Csak azért gondoltam utcára vagy ilyesmi helyre mert ott egyszerűbb szerintem. Mármint ha nem jön össze akkor ő is halad tovább meg én is. Mert őszintén elég bátortalan vagyok és inkább olyan szituációban próbálkoznék először ami nem olyan kínos, pl egy villamoson vagy buszon nem akarok mert sok ember van hallatszik amit mondok, ha nem jön össze akkor kínos az egész helyzet.

De akkor az alapötlet nem rossz csak megfelelő helyen csináljam és ne tűnjön nyomulásnak?

2016. jan. 9. 23:18
 9/18 A kérdező kommentje:

Igen ez egy másik probléma. Én sosem veszem észre hogyha egy lány úgy mosolyog rám. Nem tudom hogy csak épp jó kedve van vagy csak alapjáraton mosolygós és felém tévedt a tekintete vagy szánt szándékkal rám mosolyog mert szimpatikus vagyok neki.

Meg lehet ezt egyáltalán különböztetni valahogy, vagy érzékelni hogyha egy lány azért mosolyog rám mert bejövök neki?

2016. jan. 9. 23:20
 10/18 anonim ***** válasza:
"Van kedved beszélgetni" és "Van kedved ismerkedni?" kérdésekkel szimpibb lenne, szerintem működhet, én aranyosnak tartanám, szerintem ez csajfüggő, hogy ki hogy reagálna rá, szóval nem lehet konkrétan azt mondani, hogy "biztosan ezt reagálná", mert különbözőek vagyunk.
2016. jan. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!