Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és hölgyek! Nektek ez mennyire lenne szimpatikus?
Az a helyzet hogy nekem nagyon nem megy az ismerkedés és mivel már 19 éves vagyok és még soha nem volt senkim ezért kezdek aggódni és ezért körülnéztem a neten hogy mások hogy csinálják stb stb.
Az elmélet már meg is van csak nem tudom hogy ez gyakorlatban mennyire működne.
Szóval a lényeg az hogy hogyha sétáltok az utcán vagy épp ültök egy kávózában/kajáldában/parkban stb. akkor hogy reagálnátok hogyha egy ismeretlen fiú odamenne hozzátok ilyen szöveggel mint pl: "Szia, nagyon tetszik a mosolyod/stílusod stb. és úgy gondoltam hogy szeretnélek megismerni" vagy valami hasonló szöveggel, akkor hogy reagálnátok? Szimpátiát keltene az illető? Vagy esetleg pont az ellenkezője?
Mostanában szólítottam le lányokat az utcán, akik megtetszettek, Egy egyszerű "Szia! Nagyon szimpatikusnak tűntél, szívesen megismernélek, ha nincs barátod." szöveggel mentem oda, és általában kedvesek voltak velem. Sajnos soknak volt barátja, de volt, akivel 5 perc beszélgetés után már együtt mentünk ruhát vásárolni. :) Sokszor mondják, hogy a hang és a hangsúly számít, lehet van benne valami. Ha artikuláltan, érthetően, és intelligensen beszélsz, akkor bármikor bejöhet egy ilyen ismerkedős leszólítás.
A legemlékezetesebb talán az volt, amikor annyira tetszett a lány, h hiába terveztem el a szöveget, odamentem és egy értelmes szót is alig bírtam kinyögni. Zavarban voltam, előfordul. :) Ennek ellenére elmosolyodott, és kis beszélgetés után számot cseréltünk.
Szóval legyél kedves, ne agresszíven akard a lányba dumálni, hogy márpedig te most addig nem hagyod békén, amíg nem ad egy számot.
29F
Szerintem ez teljesen rendben van, csak ne űzz belőle sportot, tehát ne minden 2. nőhöz menj oda így.
Amúgy én már gyanakvó vagyok, az egyik hozzászóló juttatta eszembe ezt a sztorit. Egyszer a városban odajött egy srác, h "szia, nagyon csinos vagy, zavarhatlak egy pillanatra, tanácstalan vagyok, te biztos tudsz segíteni, stb. stb. "
Parfümöket szagoltatott meg velem, h melyik jobb illatú, mintha a bnőjének szánná, de ezt nem mondta, csak így viselkedett, tényleg tanácstalannak tűnt. Aztán rámondtam az egyikre, h az tetszik és megpróbálta nekem eladni :D
Akkor esett le, h ez csak egy ilyen marketingfogás, hát nem jött be...már csak azért se vettem meg, amiért ilyen sunyin tálalta az egészet.
Háát ilyen is van :D Azért nem is gondolkozom hogy mindenféle kifogásokkal menjek oda :)
Amúgy köszönöm szépen a válaszokat!
Érdekes kérdés. Velem inkább az szokott előfordulni, hogy ilyen kritikán aluli emberek utánam szólnak, vagy dudálnak a kocsiból és azt hiszik ettől hű de nagy arcok. Ha már látom, hogy valakinek az szándéka, hogy megállít nagy ívben elkerülöm, mert eddig mindenki csak kunyerálni akart, vagy valamit eladni. Nincsenek jó tapasztalataim, bár ilyen eset még nem történt meg velem, mint amire te készülsz.
Viszont néha átfut az agyamon, hogy kiülök a Margit-szigetre és megnézem mi történik. :D Még én se tudom, hogy reagálnék.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!