Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha az ideálod betörne hozzád az éjszaka közepén?
A szituáció bővebben: egyedül vagy otthon, éjjel van. Az éjszaka közepén hallod, hogy valaki betört az ingatlanba, ahol laksz. Erőt veszel magadon és elfogod a betolakodót! :D Észreveszed, hogy neked nagyon bejön ez a személy, valamint kiderül róla, hogy meleg. Az elfogását követően nem védekezne tovább és döntened kellene sorsának további alakulásáról...
Mit csinálnál vele?
- Elengednéd.
- Hívnád a rendőröket.
- Jól megvernéd.
- "Megbüntetnéd".
- Perverz gondolataid támadnának, hogy itt a megfelelő alkalom egy jó kis szórakozásra.
- Egyéb. (Éspedig?)
.
.
.
Stb.
Írhattok további lehetőségeket, illetve konkrétumokat is az egy-egy felkínált opciót kiegészítve. :)
Ha érkeznek a kérdésre válaszok, elárulom, hogy miért is kérdezem ezt...
Attol fugg hogy no vagy e vagy ferfi !
Ha no vagy :
-megbuntetned
Ha ferfi vagy :
-perverz gondolataid tamadhatnak szerintem !
1.Betőrő nem kell.
2.Ha meleg akkor meg én sem kellenék neki.
De ha teszem azt,valami csoda folytàn,nem betörés utjàn kerülne a hàzamba az ideàlom és nem lenne meleg...Hàt az biztos,hogy jó ideig nem szabadulna az àgyamból :)
Huhh... Itt majdnem mindenki félreértette a kérdést.
Tisztázzuk! Ez a homoszex kategória, tehát azonos neműekről van szó kizárólag (ez a kettesnek szól).
Lehet, hogy nem fogalmaztam teljesen egyértelműen, de az ideálnál arra gondoltam, hogy külsőre olyan ember, aki szexuális értelemben izgató a számodra. A belső tulajdonságait értelemszerűen nem ismerheted ebben a helyzetben.
A szituációban, a betörő egy idegen ember természetesen (és nem udvarolni tört be, ez a négyesnek szól).
Nálam az nem feltétlen zavarna, ha betör -van az úgy-, de hogy utána én simán elfogom, és aztán már hagyja magát... Szánalmas, így hogyan jutott egyáltalán be?
Én inkább azt nézném meg, hogy elég tökös -a szó mindkét értelmében- és mivel van tehetsége az alvilági dolgokban, így miután hazaérek elfog, és majd meglátjuk ő mit tesz. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!