Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni megyünk, mit csináljunk?
Egy nagyon aranyos sráccal megyünk randizni. Egy egész estét tervezünk együtt lenni, de egyikünkhöz sem tudunk felmenni. Mivel üssük el az időt? (Budapest)
22/F
Én szeretem a szabadtéri sétákat.
A vár este gyönyörű, ücsöröghettek ott is a kilátást bámulva. :) Dunapart, Gellérthegy, Hármashatár-hegy, bár oda kocsival érdemes menni.
Szexelni szeretnétek, vagy csak randizni?
Az utóbbin olyat szexeltünk a párommal, hogy azóta is emlegetjük. :D
Bár mi hetero pár vagyunk, de nem gondolom, hogy ez számít.
Nekem a legelső randim decemberben volt a hóban, és este, a Margitszigeten taliztunk és ott is maradtunk :P
ne félj, ha nekünk ilyen körülmények közt sikerült elütni az időt, akkor nektek is fog sikerülni, ha meg nem, akkor nem illetek össze és nem kell húzni egymás idejét, ennyi.
Am ilyen korban, szerintem egy hangulatosabb kocsmába is elmehettek beszélgetni, meg stb. vannak eldugott sarkok mindenhol :P
A legfontosabb: ismerjétek meg egymást!
Egymás szokásait, életét, elképzeléseiteket az élet dolgairól. Mik az ő céljai és tervei. Kiket szeret, tart példaképnek.
Ezek nagyban segíthetik a későbbi együttműködéseteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!