Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni megyünk, mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Egy nagyon aranyos sráccal megyünk randizni. Egy egész estét tervezünk együtt lenni, de egyikünkhöz sem tudunk felmenni. Mivel üssük el az időt? (Budapest)
22/F
2015. szept. 18. 23:28
11/15 anonim válasza:
Én a Margitszigeten ismertem meg a párom :) csak sétáltunk beszélgettünk, elsőre az lesz a legjobb :))
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volt, azóta találkoztunk már párszor, együtt is vagyunk, szóval jól ment minden. :D
Megittunk egy sört meg a Városligetben bóklásztunk, másodszorra pedig boroztunk és szintén sétálgattunk, csókolóztunk ilyesmi.. :D
Bocsi, hogy ilyen későn írtam :)
2015. nov. 7. 12:47
15/15 anonim válasza:
Hát elég későn jutott eszedbe, de legalább írtál :Dmár vártam..hát sok boldogságot és szerencsét kívánok nektek ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!