Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy Budapesten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy Budapesten 1 éjszaka alatt 10 kalandom is lehet, vidéken meg sehol-semmi?

Figyelt kérdés

Évekig küszködtem partner hiányában vidéken!Eleve itt még nagyobb bűnnek tartják ezt,mint a fővárosban.Egyszer csak gondoltam egyet,felutaztam és már az első szombat éjszaka több partnert szereztem,mint vidéken 5 év alatt.

Azóta ide járok szexelni!Hamarosan fel is költözöm!

2015. nov. 3. 20:49
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben. Keresek de nem találok. Én is kezdem unni.

Irány PEST :D

22/F

2015. nov. 3. 20:54
 2/37 anonim ***** válasza:
73%
Micsoda életcélok...:D Nagy számok törvénye mond valamit?
2015. nov. 3. 20:55
 3/37 A kérdező kommentje:

2-nek. Nem csak a nagy számok törvénye! Eleve vidékről amikor először benyitottam a CoxX ajtaján,azt hittem lelőnek! Szőrnyű,szégyenérzetem volt,azt hittem most már itt lenéznek,kigúnyolnak...stb.

Hát, utána kellemesen csalódtam! Vannak még jó helyek ezen kívül is,de nagy élmény elhihetitek,hogy partnert találni fél óra sem kell hozzá!

2015. nov. 3. 20:59
 4/37 anonim ***** válasza:
69%

"Egy kérdés egy válasz.

Csak szex kell vagy támasz?"

"De számold csak ki a képletet, kivel élsz le majd egy életet?"

(by Deniz)

Egyébként meg a fővárosban nyilván sokkal több partyribit találni, ha csak egy dugható húsdarab kell, és nem egy szeretkezés, akkor hajrá!

27/F

2015. nov. 3. 21:06
 5/37 A kérdező kommentje:

4-nek. Igen,csak azzal a különbséggel,hogy én vagyok a "dugható húsdarab"! Passzív vagyok.A női szerepet szoktam csinálni,szeretem ha ribiként bánnak velem...

Lehet,hogy ez másoknak elítélendő vagy lenézendő,de ilyen a beállítottságom! Most ezt képzeld el vidéken! A partnertalálás szinte a 0-val egyenlő!

Itt meg ha megismered a környéket,bátorságod megvan,esetleg egy-két felest megiszol előtte vagy popperst használsz,kizárt dolog,hogy nem találsz partnert!

2015. nov. 3. 21:17
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyvárosokban sokkal több az ember, és nyitottabbak sok téren, pl szexuálisan. Vidéken sok az öreg, konzervatívok és szeretnek pletykálkodni.
2015. nov. 3. 21:38
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéki egyetemre járok, és vidéki vagyok, és mégis több partnerem lett volna. Volt sok jelentkező, mégsem feküdtem össze senkivel. Én is passzív vagyok. Lehet, benned, vagy veled van a hiba. Szerintem ne általánosíts. 20/f
2015. nov. 3. 21:52
 8/37 anonim ***** válasza:
0%
basszus, most látom, hogy ez egy meleg kérdés, hát csalódtam :D
2015. nov. 3. 22:33
 9/37 anonim ***** válasza:
Kérdező,a kérdésem nem tartozik a tárgyhoz. De te egyedül mentél bulizni Pestre egy melegbárba ? Mond el a titkod. Évek óta gyűjtöm a bátorságot hozzá,de attól félek mindenki barátokkal megy és én meg majd ülnék ott mint egy kuka. Pedg helyes vagyok mégis azt gondolom nem kellenék majd senkinek :D
2015. nov. 3. 23:00
 10/37 anonim ***** válasza:
71%
Ne azzal foglalkozz, hogy itt milyen válaszokat kapsz! Dugasd magad ha arra vágysz! És örülj, hogy talász párt hozzá!
2015. nov. 3. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!