Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Budapesten 1 éjszaka alatt 10 kalandom is lehet, vidéken meg sehol-semmi?
Évekig küszködtem partner hiányában vidéken!Eleve itt még nagyobb bűnnek tartják ezt,mint a fővárosban.Egyszer csak gondoltam egyet,felutaztam és már az első szombat éjszaka több partnert szereztem,mint vidéken 5 év alatt.
Azóta ide járok szexelni!Hamarosan fel is költözöm!
20-as. Miért lenne durva,ha utazik? Pl,bivalybesenyszöged két ezres településen olyan sok partner adódik vidéken?
Inkább az a durva,ha nem utazik! Ilyen kis községekben,kisvárosokban élik le sokan az életüket,magányosan,hokizva álmodozva.
Látom olvasás értési gondok vannak.
Nem mindegy hogy 230 km-t utazol egy sz*p*ásért vagy csak 40 km-t. Vágod?
Nyilván ha egy sz*ros faluban lakik valaki,akkor a közeli nagyobb városban-vagy megyeszékhelyen keresgél.
De az nem életszerű,és nem normális ha egy békési faluból feljársz pestre b-s-zni.
Sok ilyen srác van,ezek ált. a r*b*anc kategória.
Ha jól nézel ki,akkor a szűkebb néhány 10 km-es körzetben találsz pasit.
22-es. Aha,így már érthetőbb. De,olyan is van ám,aki 50-100km-re lakik Pest mellett és fél életén át képes otthon magányban,hokizni és nem mer felmenni egyszer sem! Holott, állítom elég lenne 1 hónapban rászánni erre 1 napot,nem tudom mennyi a vonatközlekedés,de szerintem még 5 ezer Ft-ba sem kerül oda-vissza és máris jól érezhetné magát!
Minden baromság,amit beképzelt eddig magának...ócska ismerkedős szövegektől kezdve a "komoly társas kapcsolati" ökörségekig,rájönne,hogy az élet teljesen más.Egy szót sem kell ilyen helyeken beszélni.
1ezres belépőt ki lehet bírni szerintem vagy még 1 ezresért ihat italt és kész. Nem hiszem,hogy ez anyagilag megterhelő lenne!
Ez,helyett sokan évekig otthon a net előtt írogatnak,álmodoznak és élőben nem szexelnek! Ezeket az embereket nem értem!
# 23/23
Te is ilyen voltál?:DDDDDDD
24
Hát én abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy nem kell pestre járnom baszni,mert itt van bőven választék:D
De kinek a pap és kinek a pap "fiatal" fia :DDDD
Ha csak a matekot vesszük: Pest egy 2 milliós város. Ha hiszünk az általános statisztikának, él itt kb. 100 000 meleg. (ugye kb. 5%-a a lakosoknak). Ebből kb. 25 000 a te korosztályod, és abból kb. 5 - 10 000 aki neked valószínűleg bejön. (Megjegyzem ezek nagyon durva általánosítások, és statisztikák)
Ennek fényében nem csoda, hogy itt nagyobb eséllyel találkozol olyanokkal, akik neked tetszenek és nyitottak a szexre. Továbbá, Pestnek van egy kiforrott meleg élete. Vannak bárok, klubok, szaunák és sok más olyan helyek, ahová kimondottan csak melegek járnak. Tehát a helyek is adottak.
Amiről te beszélsz, az nem arról szól, hogy vidéken mindenki begyöpösödött, vagy, hogy vidéken az emberek nem szeretik a szexet, hanem arról, hogy statisztikailag egy nagyvárosban, ahol sok meleg hely van, sokkal könnyebb partnert találni, mint egy vidéki kisvárosban, ahol alig vannak meleg helyek, és sokkal kevesebb az ember.
AMi pedig a többi kommentelőt illeti: én nem mondom meg, hogy ez, amit a kérdező csinál, bűn-e vagy sem. Van egy olyan érzésem, hogy a kedves kérdező viszonylag fiatal lehet, és imponál neki, hogy sok embernek tetszik, és ezért jár Pestre. De attól függetlenül nyílván nem a legjobb életforma, de mielőtt pálcát törnénk, nyugodjuk meg: úgyis kinövi, úgyis szerelmes lesz és úgyis rájön arra, hogy nincs értelme tovább így élnie. Ameddig ez a belátása nincs meg, úgyis papolhat neki az ember, nem fogja átgondolni tőle az életét. Majd, ha megvannak az ehhez szükséges tapasztalatai.
Így igaz!
Nagy város,nagyobb esély....a nemi betegségre.
Nyílt titok hogy nagyon sok 16-20 éves budapesti bi vagy meleg srác nemibeteg,és még csak nem is tud róla.
Szóval amikor tapsolunk hogy de jó pesten pasizni,egy kicsit kapcsoljuk le a szerszámot és gondolkozzunk :)
És még egy dolog.
Budapest Magyarország fővárosa-jlentős turisztikai város.
Hagy ne kezdjük már el a többi megyeszékhelyhez hasonlítani.
Szeged Debrecen Miskolc Győr ugyanúgy tele van fiúkkal,ők is magasra teszik a mércét.
Ha valaki csúnya,akk itt sem ott sem nyúl hozzá senki pálcával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!