Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexualitás témában miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexualitás témában miért nincs párkapcsolatról szó?

Figyelt kérdés

Mindenki csak a farokméretről kérdez meg hogy milyen szopni.

Engem az érdekel, milyen az udvarlás, milyen összejönni.

El szoktam gondolkozni, hogy aki benéz ide, nem csoda, hogy lenézi a melegeket, mert csak szexkalandokról írnak, arra vágynak, ha a topikot nézzük.

2017. ápr. 17. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

A drága hedonizmus miatt. :)

A másik ok pedig kicsit mélyebb. Szakzsargon nélkül nagyjából az a következő a lényeg:

Van a párkapcsolat. Ideális esetben ez két, érzelmileg és racionálisan is ép felnőtt ember (és itt a felnőtt ember most nem feltétlenül kort jelent) barátságnál jóval erősebb kötődése egymáshoz.

Itt jön elő az, amit például Csernus Imre nagyon hangoztat. A támaszkodás.

Ha valaki érzelmileg és/vagy racionálisan nem képes felelősségteljes döntéshozatalra, akkor nem fognak egészséges párkapcsolatban élni.

Azon egyszerű oknál fogva, hogy ha támaszkodunk valakire, akkor attól úgymond energiát veszünk el. Ha ez az "energiaforrás" kidől, mert mondjuk irtózatos rossz napja volt vagy hasonlók, akkor van az, hogy "Miért nem törődsz velem?" Eközben magasról tesz arra, hogy az úgynevezett "párjának" éppen olyan borzalmas rossz kedve van, hogy élni sincs kedve.

Tehát itt fellép az alapvetően gyermekkorból eredő, nem megfelelően átfejlődött önzés is.

Amikor érzelmileg valakire támaszkodunk, az azt jelenti, hogy nem vagyunk egészséges állapotban, mert

1) ilyen jellegű betegségben szenvedünk és orvosra van szükségünk, vagy

2) érzelmi szempontból nem nőttünk még fel.

A párkapcsolat azoknak adatik meg, akik megszenvedték, hogy érzelmileg felnőjenek. Fájdalmas út, hiszen sokszor kell saját magunknak beismerni az igazságot. Ez pedig a legnehezebb dolog.

És akkor a konklúzió.

A melegségük tényébe nagyon sokan beletörődnek és nem fogadják el. Minthogy ez egy egész életre kiható dolog, ha magunkba erőszakoljuk, nem leszünk előrébb. Érzelmileg egy rakás nulla leszünk attól még, bármilyen szép köntösben illegetjük magunkat.

Konklúzió: a melegek többsége érzelmi szempontból nem képes egészséges párkapcsolat kialakítására.

Elnagyolt, pongyola, de legalább érthető. :D

16/passzív

2017. ápr. 17. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Jogos a kérdés és igazad van. Számomra kezd beigazolódni a sztereotípia, hogy a melegek mind szexmániás, külsőségcentrikus, hedonista, èlvhajhász életmódot folytató pasikák akiknek az egyetlen életcéljuk az, hogy minél több farkat fogjanak és elvesztik az eszüket egy kockára vágott has láttán.

22/meleg

2017. ápr. 17. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Arról van szó, amiről kérdést feltesznek. Ha ez érdekli őket főleg, erről tesznek fel kérdést.
2017. ápr. 17. 23:02
 4/6 Béla211 ***** válasza:
100%
Főleg azért szerintem ,mert bele van nevelve az emberbe, hogy ez nem normális a szexet egy egy titkos éjszakát könnyebb el rejteni mint egy igazi párkapcsolatot. Főleg még ha együtt is éltek.De azért az nem teljesen igaz ,hogy ne lenne kérdés a párkapcsolatról is. Az igaz ,hogy nem sok van de azért akad.
2017. ápr. 18. 04:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a párkapcsolati kérdések a kedvenceim, én azt gondolom, hogy egy kapcsolat megszületése után jönnek csak igazán a dilemmák. A családdal való összeegyeztetés, kommunikációs problémák vagy a nyilvánosság előtti felvállalás, mind izgalmas témák, szóval én is szívesen olvasnék ilyen kérdéseket.
2017. ápr. 18. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Srácok, ne haragudjatok, de nem értek veletek egyet. Azt hiszem, hogy eléggé általánosítottatok, mikor a véleményeteket megírtátok. Én egy 35 éves pacák vok, 21 évesen találkoztam életem párjával, aki bizony pár hónapig udvarolt, mire beadtam a derekam. 8 évig éltünk együtt, azóta is hiányol minket sok rokon, barát, sőt, még a ház is, ahol laktunk. Nem volt egy "szexkalandom" se a 8 év alatt. Szerintem ez egy aránylag pozitív példa, ha a végeredményt nem nézzük...
2017. júl. 13. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!