Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerintetek is gáz emberek vannak a társkeresőn?
Nem szeretnék megbántani ezzel a kérdésemmel senkit.
Én jó pasinak számítók, sőt mondhatni, elég jónak. Ez nem nagyképűség a részemről, hanem csak egy tényállás, egy külső érték.
Nos, regisztráltam képpel a planetromeora (eddig is fent voltam, csak nem volt képem).
3 óra alatt 80 üzenetem érkezett, és majdnem 400-an néztek meg.
Összefoglalnám a problémámat:
-Világosan kifejtettem, hogy csak azok írjanak, akik megfelelnek az elvárásaimnak, amik alapvetőek
-Legtöbben kiestek a keresett korhatárból, de mégis írtak
-Az üzenetek többsége értelmetlen, semmitmondó baromság, mintha egy szellemi fogyatékos írta volna
-Sajnos külsőre egyik pasi sem fogott meg, még egy kicsit sem. Oké, értem én, legyen önbizalma az embernek, de tényleg azt hiszik legtöbben, hogy bármi esélyük is van, ha egyszerűen csúnyák? Tényleg azt gondolják, hogy van esélyük nálam?
Mondjuk ki, hogy léteznek csúnya férfiak, ami szintén csak egy tényállás.
-Rendben van, legyen csúnya. De akkor hol vannak a belső értékei? Miért nem tud egy üzenetet úgy megfogalmazni, hogy látszódjon valami minimális értelem és intelligencia?
Tehát úgy érzem, hogy többnyire gáz emberek vannak itt. Valószínű, hogy a kép nélkülieknél kell keresni azokat, akik képesek felmutatni bármilyen külső-belső értéket.
23/F
Négy évvel ezelőtt voltam - igaz egy másik - társkeresőn képpel, de arc nélkül, és bár ilyen sok üzenetet nem kaptam, csak napi 4-5 új embertől jövőt, a 70%-uk értelmes volt és kettő küllemre is nagyom passzolt, egy pedig azóta is a barátom. Szóval érdemes lehet olyan oldalon is próbálkozni, ahol kisebb a merítés.
Meg vannak lehetőségek már élőben is ismerkedni.
A leírtjaid szerint egy rendkívül értelmes, fiatal, jó küllemű, erős kiállású srácnak tűnsz. Ergo, megvan mindened, ahhoz, hogy élőben ismerkedj másokkal. Ha nem jön be az éjszakai bulizgatás, amiből egyébként valószínűleg hasonló statisztika szűrődne le nálad, mint egy társkeresőn a gyökereket tekintve, még fenn áll a lehetősége a melegbarát kávézók látogatásának, vagy a leszólításnak is.
Ugyanis, ha tényleg van vér a pucádba, akkor nyugodt szívvel kérdezel rá más fiúkra, hiszen:
1.lehetőség- Az illető, aki küllemre (esetleg egyéb kritériumra -pl. könyv, amit olvas-) megtetszik, meleg, akkor elképzelhető, hogy te is feltűntél neki, és igent mond egy találkozóra.
2.lehetőség- Az illető nem meleg, de nincs velük különösebb baja (mondjuk van meleg ismerőse), akkor szóba jön, hogy olyan "hűdejól" nézel ki. Ugyan elutasít téged, de egy titokban elejtett mosolyt adsz az illetőnek, no meg persze egy baráti körökben elmesélhető történetet, arról, hogy egy igen helyes srác próbálta felszedni őt...
3.lehetőség- Az illető nem meleg, és elég negatívan áll a melegekhez. Ebben az esetben a legjobb tanács a méltóság megőrzése. S ha az se jön be, ráadásul az illető agresszió jeleit mutatja, akkor javaslom a kardió fejlesztését, hogy a később felléphető incidenseket elkerülhesd. (Ám vajmi kevés az esély erre, ha megfelelő helyen keresel személyt magadnak.)
Köszönöm a válaszod.
Nos, a munkahelyemen elkezdtem udvarolni egy srácnak, aki tetszett nekem. Persze úgy, mintha csak szívatnám és nem gondolnám komolyan. Az erre adott reakciójából pedig leszűrtem a tanulságot: ő biztos hogy nem meleg.
Igen, pont hogy csak annyit kéne írnia, hogy szeretne megismerni engem.
De a többség mégsem ezt írja, hanem teljesen mást.
Ráadásul mint mondtam, elsődlegesen nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy nem tudják értelmezni a profilomat, vagy meg sem nézik.
Tételezzük fel, hogy érkezik egy üzenetem: "Szia, szeretnél ismerkedni?" És ezt írja egy 50 éves. Pedig a profilomban kivan fejtve, hogy nem vagyok kíváncsi erre a korosztályra. Akkor ez szerinted értelmes ember lehet? Miért nem tartja tiszteletben a döntésemet?
Vagy például jön egy ugyanilyen levelem, de azt meg egy igénytelen külsejű ember írja, ennek pedig nincs önkritikája? Nem jut eszébe az, hogy semmi esélye sincs nálam? Ebből lehet következtetni az értelmi szintre az első levél után is.
Azért eléggé furán állsz ehhez.
Első körben a logikád, most csak egyet emelek ki: ha csúnya ír, akkor rögtön kiesik, hiszen nem lehet méltó hozzád és mivel ezt ő nem így látja (ami megjegyezném nem feltétlenül igaz, viszont ettől még az emberek próbálkoznak) már nem számít értelmesnek nálad. Ergo tök mindegy mennyi intelligencia süt a leveléből.
No mindegy, de egy csúnya férfi is akar ismerkedni, akár tetszik ez, akár nem.
A másik, hogy mindenki azt várja ezeken a helyeken, hogy ráírjanak. Most vannak akik veszik a bátorságot és meg is teszik. Szerintem ez nem elítélendő. Megint csak próbálkozás. Sokan kiírnak mindenfélét az adatlapra, de nem mindenki tartja is be szigorúan azt, amit oda kiírt.
A harmadik meg, ha rádír valaki, akkor még az nem kötelez el semmivel. Megírod, hogy nem érdekel és kész. (Bár sokan erre sem veszik a fáradtságot, de ez minden keresőn így van...a magyar ismerkedési kultúra a béka segge alatt.)
Szóval szerintem nem itt kezdődik a "gáz ember" a társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!