Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerintetek is gáz emberek vannak a társkeresőn?
Nem szeretnék megbántani ezzel a kérdésemmel senkit.
Én jó pasinak számítók, sőt mondhatni, elég jónak. Ez nem nagyképűség a részemről, hanem csak egy tényállás, egy külső érték.
Nos, regisztráltam képpel a planetromeora (eddig is fent voltam, csak nem volt képem).
3 óra alatt 80 üzenetem érkezett, és majdnem 400-an néztek meg.
Összefoglalnám a problémámat:
-Világosan kifejtettem, hogy csak azok írjanak, akik megfelelnek az elvárásaimnak, amik alapvetőek
-Legtöbben kiestek a keresett korhatárból, de mégis írtak
-Az üzenetek többsége értelmetlen, semmitmondó baromság, mintha egy szellemi fogyatékos írta volna
-Sajnos külsőre egyik pasi sem fogott meg, még egy kicsit sem. Oké, értem én, legyen önbizalma az embernek, de tényleg azt hiszik legtöbben, hogy bármi esélyük is van, ha egyszerűen csúnyák? Tényleg azt gondolják, hogy van esélyük nálam?
Mondjuk ki, hogy léteznek csúnya férfiak, ami szintén csak egy tényállás.
-Rendben van, legyen csúnya. De akkor hol vannak a belső értékei? Miért nem tud egy üzenetet úgy megfogalmazni, hogy látszódjon valami minimális értelem és intelligencia?
Tehát úgy érzem, hogy többnyire gáz emberek vannak itt. Valószínű, hogy a kép nélkülieknél kell keresni azokat, akik képesek felmutatni bármilyen külső-belső értéket.
23/F
Nos, igen minden embernek más tetszik.
De van egy közízlés.
Akiről azt mondják, hogy helyes pasi, az a többségnek tetszik. Akiről azt mondják, hogy csúnya pasi, az a többségnek nem tetszik. Ennyi.
Na jólvanna.
Ülj le a hátadra de gyorsan.
Miért nem lehet elfogadni, hogy igenis vannak gyökerek?
Miért nem tudjátok elfogadni?
Miért kell beszólni?
Miért nem érvelsz inkább az mellet, hogy miért vagyok gyökér?
Miért nem arra reagálsz, amit írok?
Miért nem szállsz vitába velem?
Tisztában vagyok vele, hogy sokkal könnyebb idevágni valami troll-beszólást, és akkor máris megnyugszik a lelketek, hogy "ez most jól megkapta, igeeen"...
Fejtsétek akkor ki az álláspontotokat normálisan.
Igen, többségében sajnos gáz emberek vannak fent. Sajnos ez ilyen, ezzel nem lehet mit kezdeni.
A többség olyan alapvető dolgokra is képtelen, minthogy elolvassa, ha írsz magadról valamit a profilodban. A többség arra is képtelen, hogy olyan alapvető dolgot megtegyen, hogy köszönjön, ha ír neked. A többség képtelen értelmezni bizonyos dolgokat.
Nálam szerepelt, hogy csak nálam fiatalabb, szőrtelen vagy borotvált, nem dohányzó, alkatra hozzám hasonló (én 65 vagyok, szóval max 85kg-os) srácot keresek. Erre a nekem írók 95%-a mi volt? Nálam jóval idősebb (volt aki 30 évvel is), vagy csubakka, vagy dohányzó, vagy 120kg. Képtelenek értelmezni a leírtakat, szóval bátran állíthatom, hogy a fent lévők többsége sötét, buta, fogyatékos.
Köszönöm a válaszodat.
A kérdés már csak az, hogy egy meleg hol keressen magának társat, ha ennyire nehéz a netes társkeresőkön kiszűrni a számomra megfelelő embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!