Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a melegek társkeresőn?
Figyelt kérdés
Szóval rám ír, kéri az arcos képet előre, ahelyett, hogy ő küldött volna. Nem alap dolog, hogy az küld előre, aki ráírt a másikra? Nektek ez nem idegesítő?2016. okt. 4. 18:21
1/8 anonim válasza:
Azért közel sem minden meleg ilyen. :)
Teljesen igazad van, ez elég tapló dolog. Ekkor feltétlenül visszaírnék neki (kép nélkül), hogy kedves az érdeklőse, de úgy illik, hogy előbb ő küldjön.
2/8 A kérdező kommentje:
Én hülye lennék ilyennek előre küldeni, sőt jól leoltom, hogy az ő képét én nem láttam. Ma többnyire ilyenek botlottak belém. Hogy is képzelik.
2016. okt. 4. 18:38
3/8 anonim válasza:
Hagyd a meleg társkeresőt tényleg. Rettenetes. Gusztustalan pöcegödör. A legundorítóbb díszb.u.zik vannak ott.
4/8 anonim válasza:
Én raktam ki magamról képet, a profilomban pedig jeleztem, hogy amennyiben valaki kép nélküli profilról ír, akkor küldjön privátban. Aki nem teszi, azzal meg úgysem tudok mit kezdeni, az olyat jobb is hanyagolni.
5/8 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Csak én nem tartok ott, hogy képet tegyek ki magamról.
2016. okt. 4. 22:43
6/8 anonim válasza:
Nekem simán van kint több képem is, így több esélyem van, hogy felvegyük egymással a kapcsolatot.
Én elvárom, hogy privátban csatoljon képet, ha elsôre nem küld, akkor szóvá teszem a dolgot.
Ha akar tényleg valamit, akkor úgyis küld magától is.
7/8 anonim válasza:
"Hagyd a meleg társkeresőt tényleg. Rettenetes. Gusztustalan pöcegödör. A legundorítóbb díszb.u.zik vannak ott."
Lehet nem tűnt fel, de egy homofób otszágban élsz, ahol kizárólag az internetet és néhány meleg szórakozóhelyet lehet ismerkedésre használni. Amúgy a felpontozók közt hányan vannak fent egy társkeresőn?
8/8 anonim válasza:
Szerintem aki pl nem köszön meg egyből ilyet kér, az felejtős:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!