Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyenek a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a melegek társkeresőn?

Figyelt kérdés
Szóval rám ír, kéri az arcos képet előre, ahelyett, hogy ő küldött volna. Nem alap dolog, hogy az küld előre, aki ráírt a másikra? Nektek ez nem idegesítő?

2016. okt. 4. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért közel sem minden meleg ilyen. :)

Teljesen igazad van, ez elég tapló dolog. Ekkor feltétlenül visszaírnék neki (kép nélkül), hogy kedves az érdeklőse, de úgy illik, hogy előbb ő küldjön.

2016. okt. 4. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Én hülye lennék ilyennek előre küldeni, sőt jól leoltom, hogy az ő képét én nem láttam. Ma többnyire ilyenek botlottak belém. Hogy is képzelik.
2016. okt. 4. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd a meleg társkeresőt tényleg. Rettenetes. Gusztustalan pöcegödör. A legundorítóbb díszb.u.zik vannak ott.
2016. okt. 4. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Én raktam ki magamról képet, a profilomban pedig jeleztem, hogy amennyiben valaki kép nélküli profilról ír, akkor küldjön privátban. Aki nem teszi, azzal meg úgysem tudok mit kezdeni, az olyat jobb is hanyagolni.
2016. okt. 4. 22:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Csak én nem tartok ott, hogy képet tegyek ki magamról.
2016. okt. 4. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem simán van kint több képem is, így több esélyem van, hogy felvegyük egymással a kapcsolatot.

Én elvárom, hogy privátban csatoljon képet, ha elsôre nem küld, akkor szóvá teszem a dolgot.

Ha akar tényleg valamit, akkor úgyis küld magától is.

2016. okt. 5. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

"Hagyd a meleg társkeresőt tényleg. Rettenetes. Gusztustalan pöcegödör. A legundorítóbb díszb.u.zik vannak ott."

Lehet nem tűnt fel, de egy homofób otszágban élsz, ahol kizárólag az internetet és néhány meleg szórakozóhelyet lehet ismerkedésre használni. Amúgy a felpontozók közt hányan vannak fent egy társkeresőn?

2016. okt. 5. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki pl nem köszön meg egyből ilyet kér, az felejtős:)
2016. okt. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!