Melegek! Nektek sikerült netes társkeresőn párt találni?
Kérem a homofóbok kíméljenek!
Melegek! Nektek sikerült netes társkeresőn párt találni? Nem alkalmira, hanem tartós kapcsolatra gondolok. Én is fent vagyok az egyik ilyen társkeresőn, de nem jártam idáig sikerrel.
21/f (meleg)
az a fő gond, hogy relatív többségbe kerülnek az ilyen társkereső oldalakon az "alkalmi" kapcsolatot kereső egyének, pont amiatt mert aki normális, életre szóló kapcsolatot keres egyértelműen törli a profilját ha megtalálta..
sokan kifejezetten inkább meleg helyeken ismerkednek stb.
itt a gyakorikerdesek.hu weboldalon is lehet meleg srácokkal ismerkedni, s itt azért valamivel többen vannak az életre szóló kapcsolatot kereső normális srácok...
Nekem az a bajom, hogy mindegyik messze lakik tőlem...
de pl. páran írták hogy bármennyit várnának rám.. amellett nem egy itt megismert barátom itt a gy.k-n találta meg a párját...
tehát, társkeresőn nem, ott nincs értelme... fogadok az előttem szólót is átverte a partnere... mert igen, az összes normális srác akit ott megismertem, arra panaszkodik hogy mindig átverték, egy idős velem Attila barátom, de mivel annyiszor verték már át, egyenlőre társat se akar...
19/F
Igen, sikerült. Sőt, azóta már össze is költöztünk. :)
(Természetesen azóta egyikünk sincs fent társkeresőn.)
Nekem eddig sajnos mindegyik egy kamus fa**kalap volt, akit társkeresőn ismertem meg, az később visszaregisztrálta magát.
Elvileg szeretett,ami nem igaz, mert mégis féltve őrizte a társkeresős profilját, mert mindenkit beakart hálózni, nem volt szabad törölni, a haverokat előbbre tartotta, titkolózott.
Több ilyen pasi jelöltem is volt, de mindet elküldtem a halál fa**ára!!
A család nem tudott róluk semmit, amikor a lebukás szélére kerültek, akkor már nem vagánykodott egyik sem.
Számomra az ilyen emberek a bu*ik, meg akik rázzák magukat és affektálnak, és felvonulnak, na ezeket én melegként is felgyújtanám!! Ha már genetikai hulladékok lettünk, a férfias viselkedés maradjon meg, én azt mondom, mert nem büszkeség ez, nyalja a másikat mindenki a szobában, legyen az hetero vagy meleg, vagy bármi.
Melegként meghúzom magam inkább, vállalom magam, de bu*is nem tudnék lenni!!!
17/f ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!