Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Csak szerintem nem bunkóság, ha nem válaszolok társkeresőn valakinek?
szerintem szexuális beállítottságtól függetlenül bunkóság nem válaszolni.
Egy "bocs, de nem téged kereslek" bele kellene férjen.
Előre bocsátom, hogy nem vagyok meleg, hetero nő vagyok, de igen, szerintem is bunkóság. Nekem is kint van az adatlapomon, hogy milyen korosztályból, milyen férfit keresek, ennek ellenére megtalálnak minden korosztályból, mindenféle ötlettel, ennek ellenére én úgy vagyok vele, hogy ha már áldozott rám annyi időt, hogy megkeressen, részemről az a minimum, hogy válaszolok neki, akár öt szóban, "köszönöm, de nem engem keresel". Azt hiszem, ennyi mindenkinek belefér az idejébe.
Akinek meg ennyi sem fér bele, az hogy akar partnert?
Az adatlapom eléggé részletes. Le van írva benne, hogy durván milyen korosztály érdekel, le van írva a testalkat és az is hogy milyen beállítottságú (aktív, passzív, stb) legyen a másik.
Amikor én huszonéves, átlagos/vékony alkatú passzívakat keresek és ír nekem egy negyvenes, kövér, aktív, hogy nem-e szopnám le, hagy ne írjak már vissza neki.
Lehet próbálkozni, de ne ő sértődjön meg, ha nem kap rá választ.
Jogos hogy nem írsz vissza, mert ők erre a vadásznak hogy visszírj, és utána megint elküldöd őket, akármennyire is udvariasan olyan nyomdafestéket nem tűrő választ fogsz kapni hogy csak lesel.
Ne válaszolj, ha kiírod hogy sovány, sportos, 20-29-ig és egy kövér szőrös negyvenes ír vissza menjen a sunyiba!!
Kedves női válaszoló nem rád szánt időt, hanem saját magára, próbákozik, hátha valakit ágyba tud vinni..ennyi!
Nem kell válaszolni mert csak adod alá a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!