Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azonos nemű pároddal kézenfogv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azonos nemű pároddal kézenfogva mutatkozni utcán/csókolózni mennyire necces minálunk (? )

Figyelt kérdés
Főleg azokat szeretném kérdezni akiknek ilyen téren van e "tapasztalatuk", megszóltàk e őket emiatt, stb..

#homoszexualitás #csókolózás #előítélet #kèzenfogva #azonos nemű pàrok
2017. ápr. 1. 10:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
#18 Bőven van és elnézik nekik.
2017. ápr. 1. 16:01
 22/27 anonim ***** válasza:
11%
Ha olyan helyen járnék, ahol a homokosok vannak többségben, és zavarja őket, ha hetero párokat látnak csókolózni, akkor ott nem csókolóznék nővel. Egy normális ember ugyanis tiszteletben tartja a többségi társadalom normáit, még ha nem is ért azokkal egyet.
2017. ápr. 1. 16:27
 23/27 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem gáz ilyeneket itthon csinálni, szerintem, megszólni is csak az fog, aki bátorra itta magát, vagy az IQ-ja alulról súrolja a 90-et...

Több turistát láttam már, aki így viselkedik, ugrálnak egymás mellett, ölelgetik egymást, kézenfogva sétálnak, soha senki nem mert hozzájuk szólni sem és a többség még odanézni sem mer (nehogy elkapja.... mert h egyébként én is így lettem meleg.. gyerekként láttam két kézen fogva sétáló fiút/lányt és onnantól kezdve tudtam, már csakis meleg lehetek...)

Az a helyzet, hogy birkanép vagyunk, kis érdeklődéssel még a saját kultúránk iránt is, nem hiába üresek a galériák és a koncerttermek. Ennélfogva az embereknek nincs sok önálló gondolata, vagyis nem fog semmit tenni, ha két meleget lát, kivéve a fent említettek.

2017. ápr. 1. 16:41
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Haha, olvasva a kommenteket: [link]

Én már láttam kézen fogva sétálni fiúkat és senkit sem zavart. De az csak egy pillanat volt, szóval gondolom nem számít. :D

2017. ápr. 1. 18:03
 25/27 anonim ***** válasza:
97%

Bár nekem nincsen párom most, de ha lesz, én nem fogok gondot csinálni abból, hogy megfogjuk egymás kezét, esetleg egy puszi is belefér. Az meg hogy más mit gondol erről, teljesen hidegen hagy, az itt arcoskodók 99%-a csak a neten nagylegény, élőben egy gyáva szar, szóval max. pár furcsa tekintetet kapsz, komoly atrocitástól nemigen kell tartani. Egyébként fontos szerintem, hogy lássák az emberek hogy ilyen is van, csak így lehet növelni az elfogadást, és akkor a mostani fiatalok már nem akadnak fent rajta.

(A vad smárolások azonban mind hetero, mind meleg részről nem valóak utcára, azt valóban illetlenség túlzásba vinni.)

2017. ápr. 2. 01:08
 26/27 A kérdező kommentje:
25-ös: ezzel én is egyetértek es értelemszerűen barátommal nem is ez a célom hogy akkor polgarpukkasztást csináljunk.
2017. ápr. 2. 06:14
 27/27 anonim válasza:
100%

Saját tapasztalatom szerint (legalábbis Budapesten) egyáltalán nem gáz a kézen fogva járás vagy egy gyors üdvözlő csók, mi ezeket rendszeresen megtesszük a párommal, de nyilván a hosszabb nyalás-falást senki nem nézné szívesen.

Ha kézen fogva megyünk, akkor ha egyáltalán észreveszi valaki, max megbámul, vagy ha nem tetszik neki, elfordítja a fejét.

1x kaptunk csak (még az előző párommal, kb 2 éve) beszólást, de azt is csak úgy, hogy a nagyon bátor heteró csávó a barátnőjének mondta (úgy, h mi is halljuk), h "nézd már a 2 köcsögöt). Mi simán csak röhögtünk.

Pár napja a Bajcsy-Zsilinszky úton egy étterem vagy borozó előtt a hosztesz csaj próbált beinvitálni minket, mikor épp arra sétáltunk kézen fogva. Mikor mondtuk, h köszi de nem, kedvesen további szép estét kívánt.

2017. ápr. 3. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!