Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonos nemű pároddal kézenfogva mutatkozni utcán/csókolózni mennyire necces minálunk (? )
Eléggé necces. Én pl. elképzelni sem tudnám, hogy a párommal kézenfogva végigmenjek az utcán. Magyarország még nem jutott el arra a szintre, hogy ezt természetesként kezelje (és ha a jelenlegi politikai befolyások maradnak, lehet egy darabig nem is fog...)
Ha megfognám a párom kezét, biztos lenne olyan, aki azt mondaná: "Nekem semmi bajom veletek melegekkel, de csináljátok a 4 fal között, mert a szexualitás magánügy" ---tehát ha csak szimplán megfogjuk egymás kezét, az már szexuális magánügynek számít, de egy heteró pár nyugodtan mehet kézenfogva, csókolózhat a nyílt utcán, az nem számít szexuális magánügynek.
Én megteszem.
Eddig csak 1-2 beszólást kaptunk. Amivel meg nem foglalkozunk. Ha meg mégis visszakérdezek, hogy mit mondott, akkor már nem olyan nagy a pofája.
Hát én tuti telibe vernélek téged is és a párod is ha a kisgyerekemnek ezt kéne néznie :)
Otthon 4 fal között senki nem kiváncsi a fertőre
Tapasztalat 32/F
Kedves utolsó!
A tapasztalatot mire is érted? Vagy tapasztalt akarna lenni?
Szerintem a válaszod alapján egyik sem illik rád.
Olvasni kellene, nem elhinni minden pletykát meg baromságot (már bocs), mert azzal csak lentebb leszel, mint emberileg, mint értelmileg.
A gyereknek meg az égvilágon semmi baja nem lesz, ha otthon érzelmileg támogatva van, meg a szülők között sincs semmi embertelen viselkedés..., emberi módon tudnak mindennel "szembenézni". De már a fogantatás pillanatában eldől a gyerek nemi orientációja, amit csak nehezen lehet befolyásolni, ami az elnyomást jelentené a gyerek számára. Ezt meg ki hogy dolgozza fel.
A csók, kézenfogva járás, puszik, ölelések etc.. azt szerintem lehet, ahhoz senkinek semmi köze, csak ne menjen át "előjátékba", mert az tényleg undorító, akárkik csinálják.
18/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!