Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azonos nemű pároddal kézenfogv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azonos nemű pároddal kézenfogva mutatkozni utcán/csókolózni mennyire necces minálunk (? )

Figyelt kérdés
Főleg azokat szeretném kérdezni akiknek ilyen téren van e "tapasztalatuk", megszóltàk e őket emiatt, stb..

#homoszexualitás #csókolózás #előítélet #kèzenfogva #azonos nemű pàrok
2017. ápr. 1. 10:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
14%
Otthon, a 4 fal között kell ezt csinálni.
2017. ápr. 1. 10:14
 2/27 anonim ***** válasza:
32%
bár engem nem zavar
2017. ápr. 1. 10:14
 3/27 anonim ***** válasza:
98%

Eléggé necces. Én pl. elképzelni sem tudnám, hogy a párommal kézenfogva végigmenjek az utcán. Magyarország még nem jutott el arra a szintre, hogy ezt természetesként kezelje (és ha a jelenlegi politikai befolyások maradnak, lehet egy darabig nem is fog...)

Ha megfognám a párom kezét, biztos lenne olyan, aki azt mondaná: "Nekem semmi bajom veletek melegekkel, de csináljátok a 4 fal között, mert a szexualitás magánügy" ---tehát ha csak szimplán megfogjuk egymás kezét, az már szexuális magánügynek számít, de egy heteró pár nyugodtan mehet kézenfogva, csókolózhat a nyílt utcán, az nem számít szexuális magánügynek.

2017. ápr. 1. 10:19
 4/27 anonim ***** válasza:
95%

Én megteszem.

Eddig csak 1-2 beszólást kaptunk. Amivel meg nem foglalkozunk. Ha meg mégis visszakérdezek, hogy mit mondott, akkor már nem olyan nagy a pofája.

2017. ápr. 1. 10:30
 5/27 A kérdező kommentje:
1/4 es valaszoló: ugye heteró paroknak is ugyanezt mondod vagy csak szokás szerint megint azonos neműek rejtőzzenek el?
2017. ápr. 1. 10:49
 6/27 A kérdező kommentje:
*1/5-ös, úgyértem*
2017. ápr. 1. 10:50
 7/27 anonim ***** válasza:
95%
Én szinte mindig fogom a barátom kezét az utcán, eddig csak fura pillantásokat kaptunk. Nekem senki nem fogja megmondani, hogy mit csináljak vagy hogy éljek csak mert a saját nememhez vonzódok..
2017. ápr. 1. 10:58
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
a kézenfogás okés a csókolózás visszafogottan okés a egymás nyalása falása se hetero se melegeknél nem bírom főleg a tömegközlekedésen egy parkban felőlem azt is csinálják elmegyek én onnan :D de ha valami miatt nekem pár méterről kell azt bámulnom hallanom hogy hogyan eszik meg egymást akkor inkább teszek valamit szóval vagy feltünően bámulom őket(sokan ilyenkor abbahagyják) vagy ha nem rájuk szólok.Melegeknél nagyobb ellenállást tapasztalok ami azért vicces mert én se eröltetem rájuk hogy hetero szexjelenet első felvonást kellejen bámulniuk akkor ők miért várják el hogy pl egy buszon vagy villamoson én meg türjem hogy ott tört rájuk a vágy..szóval összefoglalva ha csak nem ilyen visszafogottam csók akkor azt mondom hogymegkell adni a körnezetünknek a tiszteletet és várni vele vagy amég otthon lesznek vagy amég egy tágasabb helyen.
2017. ápr. 1. 11:41
 9/27 anonim ***** válasza:
6%

Hát én tuti telibe vernélek téged is és a párod is ha a kisgyerekemnek ezt kéne néznie :)

Otthon 4 fal között senki nem kiváncsi a fertőre

Tapasztalat 32/F

2017. ápr. 1. 12:24
 10/27 anonim ***** válasza:
93%

Kedves utolsó!

A tapasztalatot mire is érted? Vagy tapasztalt akarna lenni?

Szerintem a válaszod alapján egyik sem illik rád.

Olvasni kellene, nem elhinni minden pletykát meg baromságot (már bocs), mert azzal csak lentebb leszel, mint emberileg, mint értelmileg.

A gyereknek meg az égvilágon semmi baja nem lesz, ha otthon érzelmileg támogatva van, meg a szülők között sincs semmi embertelen viselkedés..., emberi módon tudnak mindennel "szembenézni". De már a fogantatás pillanatában eldől a gyerek nemi orientációja, amit csak nehezen lehet befolyásolni, ami az elnyomást jelentené a gyerek számára. Ezt meg ki hogy dolgozza fel.

A csók, kézenfogva járás, puszik, ölelések etc.. azt szerintem lehet, ahhoz senkinek semmi köze, csak ne menjen át "előjátékba", mert az tényleg undorító, akárkik csinálják.

18/f/m

2017. ápr. 1. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!