Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon mennyire viselik el az emberek a meleg nőket és férfiakat?
Olyanra gondolok, mint például nyilvánosságban ( utcán, boltokban ) kézenfogva sétálás, csókolózás.
Rossz vagy semleges érzelmei lehetnek az embereknek?
Tapasztalatok, vélemények?
Meleg nőket??? :O Azok milyenek? Xd
Amugy meg... szerintem ez nezopont kerdese. Ha ferfi szemmel latok ket csokolozo bu**it akkor elitelem oket... vagyis... nem elitelem hanem olyan gusztustalansag tolt el... ellenben ha ket csajt latok csokolozni... esetleg mast csinalni... akkor elegge izgatonak es sexynek talalom. Es szerimtem ezzel minden ferfi igy van. Aki... hetero.
Aranyosnak tartom őket és valamennyi tiszteletet is érzek, mikor egy melegpárt látok kézenfogva sétálgatni, mert fel merik vállalni önmagukat. :) Szerintem másokat sem nagyon zavar, esetleg az idős emberek néznek furcsán (60 felett), de a legtöbb ember (szerintem) nem foglalkozik ezzel. :D
L/21
Mindenki otthon csókolózzon és sétáljon kézenfogva a lakásban. Akár melegek, akár nem.
Én is fel merem vállalni önmagam, ahogy az 5-ös hozzászóló írja, szívesen szétverem őket, és ezért én is érdemlek tiszteletet ennyivel.
"6-os vagyok. Bár az nagyon szomorú, mikor látod/ hallod , hogy megvernek/bántalmaznak/megaláznak egy meleg fiút csak azért mert ő a saját neméhez vonzódik. Ez szerintem undorítóbb emberileg , mint melegnek lenni."
Egy meleg fiúról jobb esetben nem is tudják, pláne nem idegenek (JOBB ESETBEN!), hogy milyen beállítottságú. A verés nem a beállítottságnak szól, nem "csak azért", hanem mert nyilvánosan ennek hangot ad. Minek kell feltűnést kelteni? Akár meleg valaki, akár nem, nem kell nagy ügyet csinálnia belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!