Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért gyűlölik ennyire a melegeket? Személy szerint nem vagyok az, csak egy ideje az FB kezdőoldalán olvasható kiírások miatt olyan, mintha szektatag lennék itt MO-n. Mi történt?
Köszönöm, hogy nem hagytad, hogy ez a nap elmenjen "Miért van annyi meleg/homofób" kérdés nélkül... Igazából csak ezen a héten minden variációban meg lett tárgyalva a téma, szóval ha minimális erőfeszítést tettél volna, találtál volna legalább 8 majdnem ugyanilyen kérdést,(amiből kb 3ban mg mindig aktívan vitatkoznak) amiknek a kommentelői közé még simán beálhattál volna.
De tessék: azért van ennyi homofób Magyarországon, mert mára ez az ország az egyik legkevésbé haladó szellemű ország, nem csak melegkérdésben, hanem kb minden területen. Zárkózott nép vagyunk, akik megvetik az újdonságokat és (akár a) pozitív irányba történő változást.
Persze nem csak Magyarországon van sok homofób, hanem más szegényebb, visszamaradottabb országban is, ahol az emberek szeretik valamin kiélni a feszültségüket.
Nézd, ez nem egy olyan kérdés, amit pontosan meg lehet válaszolni.
Az emberek nem szeretik a másságot, és kész. Persze ha belegondolnának, hogy milyen baromság is ez, akkor lehet, hogy megváltoznának, de nem gondolnak bele....
Ezen az oldalon van több100 kérdés ( ezen a héten csak8, ha jól számoltam) ami pontosan ugyanezzel a jelenséggel foglalkozik, és a nagy részüknek az lett a vége, hogy 5-10 oldalas trágár, kulturálatlan, és emberhez nem méltó vita alakult ki.
Mivel nagyon határozott véleményem van a témával kapcsolatban, - mint sok más embernek ezen az oldalon, nem bírom ki, hogy ne menjek rá ezekre a kérdésekre, ahol szinte mindig ugyanaz van: a már említett minősíthetetlen ömlengés mindkét tábortól.
Minden ilyen értelmetlen kérdés alkalmat nyújt a homofóboknak arra, hogy leírják a szokásos "a b#zik nem is emberek, és meg kell halniuk" szöveget, amit nyilván rengeteg melegnek és jóérzésű heteronak is látnia kell, és mindezt, tulajdonképpen a semmiért. Egyszer még meg is fenyegettek egy ilyen kérdésre adott válaszom miatt :D
Miért vannak homofóbok? Ez kb olyan kérdés, mint hogy miért szép a naplemente, vagy miért szeretik egyesek a szőkéket a barnák helyett...
Összefoglalva, ha van valami kérdésed akkor vedd a fáradtságot, hogy beírod abba a szerencsétlen keresőbe, mielőtt közzé tennéd. Pláne, ha ilyen provokatív kérdésről van szó.
Vagy ha kiírtad, és szóváteszik, ne neked álljon feljebb.
jó ég..
Könyörgöm vegyél már be egy nyugtatót, mert így nem lehet értelmesen beszélni...
Nen vagyok olyan, aki szerint elmúlik egy probléma, ha nem beszélünk róla, de az is biztos, hogy te még mindig nem kerestél rá egy ilyen kérdésre sem...
Tessék, kerestem neked én
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..
Olvasd végig! Egy problémáról kell beszélni, de ez értelmetlen fröcsögés.. Nem a gyakorikérdések fogja megváltani a világot, sőt ellenkezőleg, a homofóbok még jobban utálják egy-egy ilyen "vita" után a melegeket...
Több a kár, mint a haszon...
Itt van még pár:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..
Ha már végre beleolvastál valamelyikbe is, láthatod, hogy abszolút semmi jó nem származik ezekből a kérdésekből.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy az egyik ilyen homofób csávót úgy felhúzták, hogy már csak a gyk tiszteletére megver egy meleget...
Az elfogadást nem a hülye kérdések fogják elhozni, egy olyan oldalon, ahol az anyázás a legnagyobb érvelés.
Már miért lennénk idióta? Mert már elegem van hogy folyamatosan provokálnak? Ennek a pride-nak is tiszta a vicc a logikája. Elfogadták a törvényt és utána kezdenek el képeket kirakni meg felvonulást, miután megkapták amit akarnak, utána kezdenek el harcolni érte? Mármint tényleg nem értem, mi a f**nak kell szviárványos képeket kirakni meg minden MIUTÁN NYERTEK! Mi ez ha nem provokáció? Miért nem lehetett örülni hogyx ez is megvan és kész!
Meg amíg a nép 70% el nem fogadja? Szerintem a nép 90% csak ezeken a meleg napokon meg felvonulásokon gyűlöli őket, ahogy én is. Tőlem azt csinálhatnak amit akarnak, nem is foglalkozom velük, de mikor nem tudok elolvasni egy újságot, vagy cikket, vagy itt válaszolgatni a kérdésekre, vagy mennék fel a facera anélkül hogy ne lenne ott ez a meleg kérdés, addig igen is zavar.
Szerintem két féle meleg van. Akik ezekben benne vannak, az idióta magukat mutogató divat majmok. Meg az olyan melegek mint az én ismerőseim, akiket totál nem érdekelnek ezek a jellegtelen f**ságok. Így is úgy is tudnak teljesen boldogan élni anélkül hogy bármit elkéne folytsanak magukban. Megverik a melegeket, meg más fajnak tekintik? Szerintem mindenki csak le akarja sz*rni őket és utálják ezt a provokációt amit itt levágnak folyton. Szinte már mindent megkaptak amit kellett, ne a jogokkal foglalkozzanak már, hanem hogy jól érezzék magukat! Tiszta szánalmas!
Aztán még én vagyok a gyűlölködő homofób mert elegem van abból hogy folyamatosan provokálnak, mert semmi másról nem szól. Mint ha cigányok tartanának felvonulásokat és mutogatnák hogy milyen undorítóak. Azok sem érdekelnek de kb. ilyen. Ha engem sért és undorítónak találom, amiről EGYÉBKÉNT NEM TEHETEK, nem tehetek róla hogy taszít ha 2 férfit csókolózni látok, akkor had ne kelljen már folyton néznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!