Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonos nemű pároddal kézenfogva mutatkozni utcán/csókolózni mennyire necces minálunk (? )
"Kedves" 9-es
itt nagy a pofád, de abban legyél biztos hogy ha kezet emelnél a páromra, akkor a gyereked előtt vernélek szét.
9-es, gondolom téged édesanyád barlangban nevelt fel, mert értelmi szinted erősen azt a szintet üti meg, azaz a nullát
Szánalmas vagy, mit ne mondjak
12: azon kommentelő jó eséllyel a tipikus okoskodó tizenéves troll, aki nagyon bátornak érzi magát monitor mögött de valóságban összeszarná magát.
Nem is érdemes velük foglalkozni, a szánalmas kis életüket itt élik le a neten
3n viszont a hetetokat nem akarom látni.
Csinálják otthon a 4 fal között.
Vagy mit mondasz a gyereknek, miért b@cnak az utcán a heterok HEEE??!
#17 Te láttál már heterókat b@cni az utcán? Meséld már el, hol láttál ilyet, megyek oda :)
Ha a csókolózásra gondolsz, arról nem kell semmit mondani a gyereknek, mert ha egy férfi és egy nő csókolózik, az a gyerekek számára is természetes dolog.
Inkább gépről írnám.., de mindegy.
Kezdeném 9#el.., írj rám és találkozzunk. Vékony 20 éves heteró, csak jót akaró srác vagyok és po t ezért akarom belédvérni alapvető gondolkodást. Meglátnám ahigy szerelmedbek adsz egy puszit és összes fogadat megetetném veled. Nyugidtan írj rám, megbeszélhetünk találkozót, amit akarsz, előtte vagy utána mjkor fuldokolsz véredben még beszélhetünk is, és csak szavakkal elmagyarázom, miért vagy üresfejű féreg. Még egyszer mondom, nyugodtan írjál, fogok válaszolni, ha nem is egyből, és ha bp környékén laksz, megmutatom milyen íze van aszfaltnak.
Sokan válaszban elkülönítik heteró és nem heteró dolgokat. Kérdezzétek meg magatoktól, miért teszítek ezt. Majd soha többé ne tegyétek.
Utcán ugyan érdemes gondolni másra, nem mindenki élvezi ha másnak jó. Főleg csak szerelmes, nem szexuális csókot szeretek adni, kapni utcán.
Szexuálitásomtól függetlenül cselekszek s cselekedbék, akármilyen szexualitásom lenne.
Csak tudni kell, sok ember nem valami értelmes vagy nem ember, lásd 9#, aki remélem rám ír majd, éppen ezért, szexualitásunkat nem érdemes megnyilvánítani nagyon. De élőlény legyen talpán ami, aki engem meggától érzelmeim teljes s szabad megmutatásában... heteróként, biként, melegként, növény vagy állatimádóként... akárhogy.
9#, várom "ésszerű" magyarázatod, miért érzel ahogy s kíváncsi vagyok, nem félsz-e 10-20 ember elkezd lisztet csinálni csobtodból ha így nyilvánulnál meg. Mert ha lenne 9-19 ember segítségemre, ha nem, ha 220cm izomagy lennél, ha nem, én úgy rúgnálak pofán ha megütnél ok nélkül akárkit pl villamoson, orrodat elfelejthetnéd e életedre.
Remélem rám írsz majd és leszel annyira hülye, összeveresd magad élőben, normális érvelés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!