Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Barátomnál töltöm a hetet de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnál töltöm a hetet de anya nemakarja?

Figyelt kérdés
Igazabol nemerdekel h akarja-e vagy nem csaknaz gondolkodtatott el amit mondott a telefonba hogyha akarná akkor hazavitethetne a rendőrökkel:D elmultam mar 18eves, jogilag felnött vagyok, tenyleg tehetne ilyet?:D
2017. márc. 22. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem a megfelelo kategória. Nem teheti meg.
2017. márc. 22. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Erre akkor van esély, ha mondjuk különleges ellátásra szoruló, korlátozottan cselekvőképes személy vagy és ő a kijelölt gyámod. Egyébként oda mész és akkor, ahova csak gondolod.
2017. márc. 22. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Először tanulj meg írni, aztán ugrájl. Jogilag valóban nem teheti meg ha elmúltál 18, de ha ő tart el, akkor jogosan mondja meg, hogy mit csinálj, különösen ha még suliba jársz.
2017. márc. 22. 17:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak erre voltam kivancsi,koszonom
2017. márc. 22. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Attól hogy az anyja tartsa el meg kell hagyni némi szabadságot pláne hogy elmúlt 18! Szerintem menj nyugodtan..
2017. márc. 22. 17:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Jo kategoria mert meleg vagyok:D egyebkent mar ittvagyok:D csakberdekelt h milyen alapon "fenyegetozik" rendorokkel:D
2017. márc. 22. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ettől még rád szabadíthatja a rendőröket. Isten ments, hogy csúnyát mondják édesanyádra, de ha elég nagy hisztérika, akkor elég csak annyit mondani, hogy a barátod erőszakkal betuszkolt a kocsijába, és ha elég erőszakos, simán kizsarolja a rendőrökből, hogy rátok nézzenek.
2017. márc. 22. 17:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Hat enis gondoltam, h aztmondja h elraboltak v mi:D bar baratom madik varosba lakik es busszal mentem, vagyis jottem reggel:D
2017. márc. 22. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

Mivel betöltötted a 18-at már nem vitethet haza, de cserébe már kirakhat az utcára, ha akar.

A kérdésed pedig jogi vagy család kategóriába való. Legközelebb piskótareceptet is itt kérsz, mert meleg vagy?

2017. márc. 22. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Viszont simán mondhatja azt is, hogy többet ne menj haza... és ilyen tekintetben viszont ez teljesen jogában áll. Haza viszont nem vitethet.
2017. márc. 22. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!