Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha az anyám az első barátomnál már (7-ikes vagyok) azt mondta nekem, , Ügyelj nehogy tethes legyél":\\?
Figyelt kérdés
#anya #elso barat
2013. aug. 26. 12:18
1/14 Sir Sarcasm válasza:
nem gáz, tényleg figyelj rá
2/14 anonim válasza:
lehet h ribizlinek tart a saját anyád XD
3/14 A kérdező kommentje:
Persze
2013. aug. 26. 12:19
4/14 anonim válasza:
Nem gáz, realitás. A nemi élettel együtt jár a terhesség lehetősége.
5/14 anonim válasza:
Hát melyik anyuka akarja hogy tetves legyen a lánya?
6/14 anonim válasza:
# 2
Nem csak az úgymond "ribik" eshetnek akaratukon kívül teherbe. Sőt, a naiv, romantikus kis libák könnyebben bekapják a legyet.
7/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2013. aug. 26. 12:23
8/14 anonim válasza:
Nekem egyszer nem jött meg és anyukám megkérdezte, hogy nem vagyok-e terhes?.. hát elég rosszul esett a kérdése, nem is értem, hogy feltételezhet rólam ilyet. 14/L
9/14 anonim válasza:
8-as: úgy, hogy sajnos sok 14 éves gondolkodás nélkül szexel, és kijelenti, hogy ő elég érett ahhoz, hogy élvezze. Amikor meg baj van, akkor nem tudják, kihez fussanak.
A kérdezőnek: Örülj, hogy félt anyukád. Nem azt jelenti, hogy a barátod karjaiba küldött, csak, hogy ha erre kerülne sor, akkor legyél észnél, és ne engedd védekezés nélkül.
Egyébként meg próbálj várni vele :)
10/14 anonim válasza:
Már hetedikes vagy? MÁR...? Édes istenem, hova jut a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!