Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha az anyám az első barátomnál már (7-ikes vagyok) azt mondta nekem, , Ügyelj nehogy tethes legyél":\\?
Figyelt kérdés
#anya #elso barat
2013. aug. 26. 12:18
11/14 A kérdező kommentje:
Utolso ja mar 7-dikes vagyok! :-)
2013. aug. 26. 12:50
12/14 anonim válasza:
Még jó, hogy nem gáz! Az lenne a gáz, ha édesanyádat nem érdekelné, hogy lesz- e unoka vagy nem. Egyébként, ezt Ő biztos vagyok benne, hogy nem azért mondta, mert r*bancnak tartana.. manapság a médiából sok információt árad, tuti nem az anyjuktól hall elsőre a kamaszodó gyerek a szexről, de van amit a tv-ben nem mondanak és ezért jó, ha anyukádnak eszébe jut figyelmeztetni, felvilágosítani. Ez nem ciki. A tudatlanság veszélyesebb.
13/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,még varom a többi választ is!
2013. aug. 26. 12:58
14/14 anonim válasza:
mar 7.-es vagy?:ooo aztaaa en meg mar 12.-es vagyok nahat.:D
Am meg eleg gaz ha anyad azthiszi h 7.-es korodban szexelni fogsz....
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!