Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá anyát, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá anyát, hogy a barátomnál alhassak?

Figyelt kérdés
14 vagyok, a barátom is ennyi. 1 éve együtt vagyunk és szeretnénk együtt aludni. Semmi lefekvésre nem gondoltunk meg semmi, csak jó lenne ha náluk lehetnék egy kicsit. Anyu nagyon kedveli őt, csak félek, hogy ebbe nem menne bele.

2014. febr. 3. 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
jaa persze, semmi lefekvés :D max te nem gondoltál rá :D
2014. febr. 3. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
ne is próbálkozz, anyád helyében rád zárnám az ajtót...apád helyében pedig sörétessel őrizném az ablakot
2014. febr. 3. 15:20
 3/14 anonim ***** válasza:
14 évesen sehogy
2014. febr. 3. 15:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Esetleg úgy, hogy a fiú jön hozzátok? Lehet, hogy anyukád jobban örülne, ha "szem előtt lennétek" egész este, stb. Bár 14 évesen szerintem nagyon korai együtt aludni, nem a szex miatt, az a része engem nem érdekel, azt csináltok, amit akartok - de egy 14 évesek közötti "párkapcsolatnak" még nagyon nem az együtt alvásról kellene szólnia.
2014. febr. 3. 15:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Sehogy nem fogod rávenni. Ha egy épeszű, normális szülőről van szó és feltételezem jóindulatúan, hogy a te anyukád is ilyen, nagyon helyesen nem fogja megengedni neked, hogy együtt aludj a barátoddal.
2014. febr. 3. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
Így van, az együtt alvás egyáltalán nem a tiniszerelem része.
2014. febr. 3. 15:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Sehogy! Nekem még 17-évesen SE engedték!
2014. febr. 3. 15:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem megengedték, hogy itt aludjon a barátom, de csak ha fater alszik középen, szóval inkább nem hívtam. Miért nem megy ő hozzátok? Be tudnak nézni, megnyugodnak, ilyenek.
2014. febr. 3. 15:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Te lehet, hogy nem gondoltál semmmire, de a pasid már biztosan.

Egyébként kezdésnek vezesd fel hogy nálad aludna. Akkor a szüleid nyugodtabbak lehetnek, mert "szem előtt" vagytok.

És ha ott minden ok később lehet a pasidnál.

2014. febr. 3. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Kezdeném azzal a mindenki számára kölcsönös előnyöket hordozó ötlettel, hogy a barátod és te együtt "Anyunál" megírjátok - Anyu előtt - a leckét. Pár év közös tanulás és a jegyeiteken is, majd a "párkapcsolaton" is meglátszik, hogy megérte. Teher alatt nő a pálma:)
2014. febr. 3. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.