Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomnál az exe még mindig le van tiltva olyan okból, hogy még a nevét is szeretné elfelejteni, akkor kéne aggódnom?
ugye akit letiltunk annak nem vagyunk kíváncsiak a fejére..vele is így van. már több mint 2 és fél éve vége nálunk, mi pedig másfél éve vagyunk együtt nagy szerelemben
De eddig a lánynak volt letilva az én barátom évekig...bár volt már rá példa, hogy így is felkereste.. de nemrég feloldotta.. és most a barátom tiltotta le.
lehet, hogy gyerekes, de én aggódok...
tehát akit letiltunk annak nem vagyunk kíváncsiak a fejére vagyis utáljuk...de akit utálunk azt valahol szeretjük is nem??!
nem értem én ezt még ha a barátom tagadja is, hogy emiatt lenne..( nem akarja a látni a nevét sem) én abszolút nem vagyok megnyugodva...úgy érzem mintha csak egy örök második lennék..
valaki vélemény tapasztalat? :/ én el vagyok keseredve :(
"..de akit utálunk azt valahol szeretjük is nem??! "
nem hiszem... ilyenek a nők minden kis apróságból drámáznak
Szerintem a lehető leghülyébben fogod ezt fel. A csaj feloldotta a tiltást, mire a barátod visszatiltotta --> magyarul nem akarja, hogy a csaj zaklassa, keresse.
Az meg, hogy akit utálunk, azt valahol szeretjük is.. hát, elég idióta vagy, ha ezt így gondolod. Arra nem gondoltál, hogy a srác egyszerűen csak tényleg nem kíváncsi a lányra? Magyarul semleges? De mégis azért tiltja le, mert folyton felkereste.. Ez engem is rohadtul zavarna.
Amúgy azon gondolkozz el, hogy mások azon hisztiznek, hogy a pasijuk állandóan haverkodik meg jóban van az exével. A tied próbálja maximálisan kiiktatni az életéből, de neked meg ez nem jó...
Mitől érzed magad másodiknak? Tudod mikor kéne így érezned? Ha beszélgetne a csajjal, találkozgatna vele, és addig szarna a fejedre.
nekem kicsit zavaros.....
"De eddig a lánynak volt letilva az én barátom évekig...bár volt már rá példa, hogy így is felkereste.. de nemrég feloldotta.. és most a barátom tiltotta le. "
főleg ez
Feleslegesen generálsz magadnak problémát a semmiből.
Letiltotta az ex, majd feloldotta, ezután a párod tiltotta le az exet.
Nem értem a gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!