Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátomnál az exe még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátomnál az exe még mindig le van tiltva olyan okból, hogy még a nevét is szeretné elfelejteni, akkor kéne aggódnom?

Figyelt kérdés

ugye akit letiltunk annak nem vagyunk kíváncsiak a fejére..vele is így van. már több mint 2 és fél éve vége nálunk, mi pedig másfél éve vagyunk együtt nagy szerelemben

De eddig a lánynak volt letilva az én barátom évekig...bár volt már rá példa, hogy így is felkereste.. de nemrég feloldotta.. és most a barátom tiltotta le.

lehet, hogy gyerekes, de én aggódok...

tehát akit letiltunk annak nem vagyunk kíváncsiak a fejére vagyis utáljuk...de akit utálunk azt valahol szeretjük is nem??!

nem értem én ezt még ha a barátom tagadja is, hogy emiatt lenne..( nem akarja a látni a nevét sem) én abszolút nem vagyok megnyugodva...úgy érzem mintha csak egy örök második lennék..

valaki vélemény tapasztalat? :/ én el vagyok keseredve :(

2013. dec. 29. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódni,én is le szoktam tiltani néhány exe-t,amik feleslegesek és csak fogják a gépet,ha veszélyesek még le is írtom őket.
2013. dec. 29. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyesmin ne aggódj,mert csak magadnak ártasz,és a kapcsolatodnak,be kell látnod,hogy feleslegesen.Örülj neki,hogy letiltotta,legalább esélye sincs,hogy bezavarjon,és a barátod is a tudtára adta,hogy nem kíváncsi rá a kutya se. Egyébként én is letiltottam volna egyszerű büszkeségből is,mert mi az,hogy letilt,aztán meg felold évek múlva...ilyen gyerekes hülyeségre én se lennék kíváncsi. Örök második dologtól meg tényleg nem kéne félned. :) Veled van,téged szeret,közös élményeitek vannak,és veled tervezi a jövőben is ezeket,és még sorolhatnám. Te vagy a fontos neki,nem a múltja. Annak okkal lett vége. Velem is most szakítottak nem rég,hosszú kapcsolat volt,első szerelem... és képzeld,alig várom a másodikat,tapasztaltabb lettem,változtak az elképzeléseim,stb. Ne címkézd meg magad ilyennel,hogy örök második.Butaság,nem az számít,hogy ki,hanyadik...kapcsolat minősége a döntő,azért viszont tenni kell. :) Te vagy mellette,téged választott!
2013. dec. 29. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, engem is letiltva tart az exem lassan két éve, és biztos nem azért, mert még mindig szeret :D

19/L

2013. dec. 29. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!