Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudta még elfelejteni?
A barátnőmnek a facebook oldalán a rengeteg képe között, a régieknél fel van még töltve a legelső barátjáról egy kép, amin átölelik egymást. (2éve töltötte fent és azóta fent hagyta) Egyébként én nem tudtam, hogy az a volt barátja. Más mondta. Utána volt neki 1-2 kapcsolata, de azok nem voltak komolyak. Azokról nincsenek közös képek.
Ez miért van? Nem tudta még elfelejteni? Ha már több mint 3hónapja járunk, nem kellene levennie? Rólunk már vannak közös képek. Ez normális, hogy zavar engem? Téged zavarna?
Nem tudom hogy kikezdenék-e egy facebookos nővel, de az biztos hogyha mondjuk a képe egy fényképezőn vagy telefonon lenne, zavarna.
Az hogy facebookon van, erre nem tudok mitmondani hiszen nem tudom azt a szutykot komolyan venni. Ha érdekelne és adnák a véleményének akkor ott is zavarna.
Szerintem abszolút érthető, hogy zavar. Nyugodtan megkérheted normális hangnemben, hogy szedje le. Anno ugyanebben a helyzetben voltam, és szépen megkértem a barátomat, hogy távolítsa el a képet, mert hülyén jön ki, hogy velem van kapcsolatban, de még mindig ott virítanak egy képen az exével. Nem volt probléma ebből, meg is tette. Kiderült, hogy puszta figyelmetlenség állt a háttérben, egészen egyszerűen elfeledkezett arról a képről.
Az egészen más, ha valaki a gépe mélyén tárolja ezeket, teljesen rendben van, hiszen emlékek. De egy nyilvános fórumon ezt mások is láthatják, és szerintem hülye szituációk adódhatnak belőle...
Szerintem abszolút érthető, hogy zavar. Nyugodtan megkérheted normális hangnemben, hogy szedje le. Anno ugyanebben a helyzetben voltam, és szépen megkértem a barátomat, hogy távolítsa el a képet, mert hülyén jön ki, hogy velem van kapcsolatban, de még mindig ott virítanak egy képen az exével. Nem volt probléma ebből, meg is tette. Kiderült, hogy puszta figyelmetlenség állt a háttérben, egészen egyszerűen elfeledkezett arról a képről.
Az merőben más, ha valaki a gépe mélyén tárolja ezeket, teljesen rendben van, hiszen emlékek. De egy nyilvános fórumon ezt mások is láthatják, és szerintem hülye szituációk adódhatnak belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!