Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még más is rajtam kívül aki még mai napig sem tudta elfelejteni az exét és folyton rá gondol és fáj a szive?
Már 1 hónapja hogy a pasim nem keres pedig azt mondta hogy nincs még vége várjunk és majd keres már érzem hogy vége de nagyon hiányziűk:( 3 hónapig voltunk együtt és olyan jó volt minden...Rettentően hiányzik és hiába írogatnak myvipen is hogy mélyen szép csaj vok meg minden pedig még helyesek is a pasik de egyiknek se tudnám még viccből se írni hogy szeretlek vagy vmi..:( Nagyon hiányzik annyi enyhült hogy már nem sírok olyan sokat tom nem volt olyan sok ez a 3 hónap de akkor is annyi jót átéltünk..:( Nem tudok ránézni egy pasira sem pedig sokan akarnának járni velem de egyszerűen nem menne. Még mindíg reménykedek hogy fog keresni mert szeretett. De tom hogyha nem keres akkor sosem volt az enyém...Már régebben írtam neki egy üzit de semmi..:( Gondolkodtam azon hogy küldök neki egy levelet mert lenne kivel elküldetni de nemtom hogy jó ötlet -e. Szerintetek küldjek?
Néha úgy érzem hogy már beteges hogy ennyire hiányzik. Azt tom hogy már sose fogok ennyire szeretni senkit.:(
A legjobb dolog amit tehetsz, hogy elfelejted. Todom nehéz:S Én is átéltem. Csak nekem nem mondott semmit egyiknap ölelgetett csókolgatott minden másik nap elment mellettem mintha ott se lettem volna..o.O
Egy világ dölt össze bennem. Azóta is sokszor gondolok rá. De tudom olyan srác aki nem hív nem köszön nem érdemel meg engem.
Rengeteg fiú van a világon;) Hidd találsz jobbat;)
Mondjuk ez a nem akarok járni senkivel idő szak most rajtad lesz egy darabig.. Így könnyebb feldolgozni. De azért ne feletkezz el arról, hogy jön majd rosszra a jó és te is megtalálod azt a srácot akit neked szántak;):)
Nem lenne jobb ha folyton látnád, hidd el csak rosszabb lenne.:(
Én szinte mindennap össze futottam a sráccal a suliba rám nézett.. és ment tovább. Mindig majd elsírtam magam..:S Elöző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!