Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még más is rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még más is rajtam kívül aki még mai napig sem tudta elfelejteni az exét és folyton rá gondol és fáj a szive?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja hogy a pasim nem keres pedig azt mondta hogy nincs még vége várjunk és majd keres már érzem hogy vége de nagyon hiányziűk:( 3 hónapig voltunk együtt és olyan jó volt minden...Rettentően hiányzik és hiába írogatnak myvipen is hogy mélyen szép csaj vok meg minden pedig még helyesek is a pasik de egyiknek se tudnám még viccből se írni hogy szeretlek vagy vmi..:( Nagyon hiányzik annyi enyhült hogy már nem sírok olyan sokat tom nem volt olyan sok ez a 3 hónap de akkor is annyi jót átéltünk..:( Nem tudok ránézni egy pasira sem pedig sokan akarnának járni velem de egyszerűen nem menne. Még mindíg reménykedek hogy fog keresni mert szeretett. De tom hogyha nem keres akkor sosem volt az enyém...Már régebben írtam neki egy üzit de semmi..:( Gondolkodtam azon hogy küldök neki egy levelet mert lenne kivel elküldetni de nemtom hogy jó ötlet -e. Szerintetek küldjek?

Néha úgy érzem hogy már beteges hogy ennyire hiányzik. Azt tom hogy már sose fogok ennyire szeretni senkit.:(

2009. máj. 9. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja és nagyon jó barátaid vannak, irigyellek, és ha az a fiú fel tud vidítani, akkor az már valami. Nekem is vol ilyen barátom, szerelmes volt belém, nekem "csak" a legjobb barátom volt, kedves, figyelmes, felvidított... És egyszercsak úgy beleszerettem hogy na... Most is ő az én nagy szerelmem. :D
2009. máj. 9. 15:08
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én nem járnék vele mert nem az izlésem de mint barátot nagyon szeretem!!:)

2009. máj. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!