Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy nem tudod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy nem tudod elfelejteni az első szerelmet, és ezért folyton nála kötsz ki?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve jöttem össze ezzel a fiúval, mindenben ő volt nekem az első. Kisebb nagyobb megszakításaink már voltak, de most nem részletezném, hogy miért. Ő volt az egyetlen akivel idáig szexeltem, ő belé voltam (vagyok?) szerelmes, és akárhányszor összeveszünk, utána mindig egymásra találunk. Amikor külön voltunk, sokszor előtört bennem az érzés, hogy ki kéne próbálni más pasikkal is egy kapcsolatot, szexet, mindent. De akárhogy is próbálkoztam másokkal, csak a randiig jutottunk el, nem tovább.Pedig bennem volt rá erősen a késztetés, de utána a sikertelen randik után mindig nála kötök ki, és olyankor tök boldogok vagyunk. Nagyon a szívemhez nőtt ez a pasi, ragaszkodom hozzá. Olyan, mintha még az isten is azt akarná, hogy csak Vele legyek. Nemértem. Normális dolog ez? Egyébként nem sok közös jövőnk van 2őnknek, tök más életet élünk, meg van még egy pár akadály, de ezt most nem részletezném. De úgy érzem hogy mi már egymás életének a részei vagyunk...
2009. máj. 15. 20:32
1 2
 1/11 Voguelilias ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért jó neked csak szex kapcsolatban élni a volt barátoddal? lehet még nem érzed megalázónak de idővel annak fogod érezni. Ha szereted akkor tessék vele leülni és megbeszélni, hogy ez a kapcsolat nem állapot és kössétek szorosabbra a jövőtöket kompromisszumokkal. Ő sem tud kapcsolatot kezdeni mással? Mert ha ő tud akkor neked akkor fog a legjobban fájni ha már nem lesz ott akkor amikor neked szükséged van rá.Persze, hogy normális hogy nem működik mással a kapcsolat hiszen még a volt barátodat szereted. Ez velem is pont így van a sikertelen randik és most ott tartunk, hogy ki békülne velem meg nem is. Teljesen bizonytalan.Úgy vettem észre ő nem lépett az ügyben akkor neked kell megtenned. De ha jó ez neked így akkor semmi gond.

18/L

2009. máj. 15. 20:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Nemjó hidd el! amúgy mindig ő kezdeményezte a béküléseket, és ő sem tud mással normális kapcsit kialakítani! már mindjárt bőgök!:(
2009. máj. 15. 20:40
 3/11 Voguelilias ***** válasza:
Ha az segít akkor beszélhetünk msn-en is mert pont ilyen helyzetben vagyok kisebb nagyobb eltérésekkel. És ott talán részletesebben eltudnád mesélni hátha okosabbat tudnék mondani vagy egésszen össze állna a kép!
2009. máj. 15. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást,találjatok ki vmit hogy köthetitek jobban össze az életeteket

Kár lenne érte.

2009. máj. 15. 20:49
 5/11 A kérdező kommentje:
második válaszadó küldtem neked e-mailt!
2009. máj. 15. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:

persze hogy létezik ilyen...:)

az egyik barátnőm is ugyanígy van ezzel lassan 3 éve...nem tudom h a ti kapcsolatotok mennyire áll csak szex-ből... de a barátnőm és a "pasija" ( akivel egyik héten jár másik héten nem ).. szóval ők csak hétvégén taliznak akkor szexelnek és ennyi... de mégis mindig egymásra találnak, a barátnőm nagyon szereti habár a 3 év alatt ne egyszer kötött ki más pasinál, a fiú is más csajnál, mégis valahogy ők is egymás életének a részei :)

2009. máj. 16. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen letezik ilyen,hisz en is hasonlo helyzetben vagyok.En mas pasikkal is probaltam,de egyikkel se tudtam komolyan venni a dolgot,sot a pasim is mikozben a volt csajokkal jart visszajott hozzam...

Letezik ilyen es szerintem ket valasztas van..vagy kuzdessz erte h egyutt eljetek a jovotoket es folytassatok az eletet mind egy par,vagy ha ugy erzed tenyleg h nincs jovotok akkor inkabb hadjatok egymast..

Nallam a helyzet h egyutt latom a jovom vele..es o is velem..ezert nem tudunk elszakadni egyamastol,de pillantnyilag ugyerezzeuk h meg tapasztalatot kell szerezzunk s masokkal is kell legyunk,hogy biztosak legyunk abban h tenylek egymasra vagyunk..

2009. máj. 16. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Van egy kulcs mondatod: "úgy érzem hogy mi már egymás életének a részei vagyunk..."

Ez mi más, ha nem Szerelem?

És ehhez tőrvényszerűen rárakodnak a lelki, érzelmi szeletek.

Ebből adódóan természetes, hogy nem tudsz testileg más férfihez közeledni, hisz az érzéseid folyton ott forognak körülötte.

Az Ő ölelésére, simogatására, szavaira vágysz.

Talán Ő is próbálkozik, és mivel mindig egymás mellett köttök ki, talán ideje lenne az életeteket is megosztani.

2009. máj. 16. 19:31
 9/11 anonim válasza:
Szia :) Igen letezik ilyen...en is voltam hasonlo helyzetben...mi 5 evig voltunk egyutt..eljegyzes is volt..mondjuk az en esetembem en hagytam ott 3 szor mert ugy ereztem,hogy sose fog benoni a feje lagya s nem tudtunk kozos nevezore jutni sose meg akkor se ha leultunk megbeszelni..s 3 szor is kezdtuk ujra,mi is mindig "HAPPYK" voltunk akarhanyszor kibekultunk.Mi is mas eletet eltunk..en tobbet szerettem volna mindig egy kicsit tervezni stb..de o ugy volt vele,hogy minek?!Mikor kulon voltunk nekem mondjuk nem csak sexualis kapcsolatom volt hanem csak is parkapcsolatom..de mindig en is vixatancoltam hozza s ez azert volt mert egyreszt ot kerestem mindenkibe masreszt nme talaltam a Boldogsagom senki mellett...:( de hiaba kibekultunk nem mukodott bizonyos ido utan sem..van egy olyan szolas,hogy "UJRAMELEGITVE CSAK A TOLTOTT KAPOSZTA JO"S ez szerintem tenyleg igy van..Uljetek le beszeljetek meg,hogy Te es a kedvesed mit is akartok valojaban egymastol es az elettol,mert csak is igy lehet komolyan belevagni ujra az egeszbe,de csak is ha mind a kettotok komolyan igy is gondolja es akarja.Csak ragaszkodassal nem lehet egyutt lenni valakivel..annal tobb kell..(legyen meg a szikra mindig es hogy vagyakozz utanna akar mi is tortenik kettotok kozt)Sok szerencset csajszika a legjobbakat kivanom neked!!!! :):)
2009. máj. 16. 21:55
 10/11 anonim válasza:
Az elozo iro vagyok...bocsi az ekezetekert,de angol billentyuzetem van...:)
2009. máj. 16. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!