Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni az első szerelmemet?
Figyelt kérdés
8.os korom óta szerelmes vagyok egy fiúba,de soha nem volt viszonzott..először azt hittem csak egy gyerekszerelem,de már 5 éve tart..Mostanában jóban vagyunk,meg néha kavargatunk is(értem ez alatt pettinget és egyszer lefeküdtem vele,nekem ő volt az első,vele csókolóztam először és előtte még nem szerettem senkit így) tudom,hogy nem kellett volna,de nem bántam meg....de el akarom felejteni,mert tudom,hogy köztünk soha nem lesz kapcsolat amit ő is megmondott,de egyszerűen nem tudom.De miért? Akár hányszor elhatározom,hogy nem foglalkozok vele,valahogy mindig ugyan-oda lyukadok ki,hogy szeretem..hogy felejtsem el? Más fiúkkal is próbálkoztam már,de senki sem érdekel...2013. dec. 21. 21:11
1/4 anonim válasza:
Mert fiatal vagy, nem kell semmit tenned, nem történnek nagy dolgok az életedben, amikkel törődhetnél, így ezt nagyítod fel. Ha túl akarsz lépni mással kell foglalkozni. Nem kell próbálkoznod más fiúval, csak ha érdekelnek. Addig nem.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Azt hiszem ezt elszúrtad... Mivel a dolog nem teljesen plátói, és mindenben első volt neked, így nagyon nehéz lesz.. Csak akkor fog sikerülni, ha újra szerelmes leszel. Vagy lehet akkor sem, az ilyen "félplátói" érzések a legerősebbek. De miért nem lehet köztetek több? Ha már elvette a szüzességed... Minél jobban küzdesz ellene, annál jobban fogod szeretni. Egyetlen megoldás, ha nem is látod többé... (tapasztalat :( )
4/4 A kérdező kommentje:
sajnos(?) minden nap látom,mert egy suliba járunk és egy városba lakunk....igazság szerint nem tudja eldönteni,hogy mit akar tőlem..egyszer fontos vagyok neki egyszer meg nem akar komoly kapcsolatot :(
2013. dec. 21. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!