Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy a barátomnál alhassak?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Lassan 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, de még soha nem engedték meg, hogy ott aludhassak nála, de azt sem, hogy ő aludjon itt. Jövő héten a barátom elutazik HÁROM HÉTRE Skóciába és szeretnék nála aludni mielőtt elmegy. Már én is kértem Anyut, a barátom anyja is rátelefonált és a barátom is írt neki egy e-mailt(most Rómában van, ezért csak levélben kérte...). Anya eleinte azt mondta, hogy még gondolkodik rajta. Most azt mondta, hogy megkérdezi a nevelőapámat, hogy mit gondol...

Az a baj, hogy a nevelőapám valószínű úgysem fogja megengedni...nem indokolja meg miért, csak egyszerűen nem.

Nem értem, hogy anya miért nem aput kérdezi meg...a mostoha apámnak szerintem kevesebb köze van ehhez.

Ismerik a barátomat és az anyukáját is...

Más osztálytársaim csak 2-3 hónapja vannak a barátjukkal mégis ott aludhatnak...ezt olyan igazságtalanságnak érzem!

3 hét nekem nagyon sok idő...miért nem engednek meg előtte egy éjszakát?

Mit tehetnék?

2010. jún. 13. 21:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
ha valóban csak alvásról van szó, akkor mondd ezt el anyukádnak, nyilván arra gondol, hogy szexhez 15 évesen még fiatalok vagytok ;)
2010. jún. 13. 21:55
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
próbálj meg beszélni anyuddal mégegyszer!mond el neki ennyire szeretnéd,és h ez neked nagyon fontos lenne!biztos csak félt téged(első szex?!)!
2010. jún. 13. 21:56
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk sem engedte meg apám, pedig szerintem tudta, hogy már szexelünk (szintén 15/L 8 hónap után)... Már csak ilyenek a szülők.. :)
2010. jún. 13. 22:00
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát most figyelj! Én 18 és fél éves vagyok.Barátommal távkacslatban élünk és nem aludhat itt soha,mert nem engedik...Hidd el h megértelek.De ha szépen beszélsz anyukáddal,akkor meg fogja biztos engedni.:) Sok sikert!
2010. jún. 13. 22:02
 5/24 A kérdező kommentje:

Már elvesztettem a szüzességem. Tudom, hogy ezt nagyon sokan elítélik és rengeteg kommentet fogok kapni amiben leszóltok érte, de én úgy érzem, hogy felkészült voltam rá és nekem ennyi elég.

Anya is tudja, hogy lefeküdtünk. Sokat beszéltünk már erről és elfogadja...

Még régebben azt mondta, hogy nyáron már ott alhatok de ha ezt felhozom, azt válaszolja, hogy ő ilyenre nem emlékszik...:\

2010. jún. 13. 22:02
 6/24 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem fognak elítélni, itt értelmesebbek vannak, mint a szerelem, szex kategóriába. :)

Szerintem győzködd, meg csinálj sok házimunkát, ilyesmik :D

15/L

2010. jún. 13. 22:04
 7/24 A kérdező kommentje:
Mióta tudom, hogy megy erre a három hetes nyelvtanfolyamra, azóta készülök már erre...javítottam a jegyeimet stb..nem hiszem, hogy ez meghatná őket...
2010. jún. 13. 22:05
 8/24 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon konzervatív vagyok, ha azt mondom, hogy valami nem stimmel abban a családban, ahol egy 15 gyereklányban effajta igények merülnek fel? (Egy 14 és fél éves lány édesapja.)
2010. jún. 13. 22:08
 9/24 anonim ***** válasza:
45%
Ha a barátodnak van pénze ennyit utazgatni miért nem béreltek hotelszobát?-)
2010. jún. 13. 22:09
 10/24 anonim ***** válasza:
40%

Legyél rafkós!

Ha anyudék elengednek éjszakára valahova (pl. diszkó, barátnő,...)kérd el magad oda. De közben valójában a barátodnál alszol.

Szerintem így ez megoldható.

2010. jún. 13. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!